Jornada Avaluació digital d'habilitats pràctiques

Poster de l'activiat

El proper 21 de juny de 9.30 a 13 hores, a la Facultat de Ciències de l’Educació a la UAB, es celebra la Jornada final  del projecte D-Eva.

06/06/2023

El proper 21 de juny de 9.30 a 13 hores, a la Facultat de Ciències de l’Educació a la UAB, es celebra la Jornada final  del projecte D-Eva (Practical Skills Evaluation with Digital Technologies in Teacher Education) finançat pel programa Erasmus + i coordinat per Georgeta Ion i Cristina Mercader del grup EDO (CRiEDO).

Durant la jornada els participants podran conèixer i provar les solucions digitals d’avaluació d’habilitats practiques d’estudiants dels graus de formació de mestres i les capsules d’auto formació destinades al professorat universitari. També podran participar en el debat sobre el paper de les tecnologies i especialment de la intel·ligència artificial en els processos d’avaluació dels estudiants universitaris.

La jornada està oberta a tota la comunitat acadèmica, la inscripció és gratuïta i el programa es pot consultar aquí i les inscripcions es fan a través d’aquest enllaç.