Informació i prova nivell per entrar a la menció de música

PartituraMusica

Informació i prova nivell per entrar a la menció de música

 

10/11/2020

En relació a la prova:

  • va adreçada a totes les persones que tinguin interès en cursar la menció de música l'any vinent (estudiants de 3r) i que no puguin acreditar un nivell musical d'almenys accés a grau mig o equivalent.
  • També està oberta a tots els estudiants que tenen intenció de cursar-la en el futur, encara que no sigui l'any vinent (estudiants de 2n o inclús 1r).
  • La prova té un doble objectiu:
    1. detectar qui té el nivell musical necessari per accedir a la menció (l'equivalent al final d'un grau elemental de música o inicis del grau mitjà)
    2. orientar aquells qui encara no tinguin el nivell esperat, amb la idea que en els següents mesos (o anys, si és el cas) puguin assolir-lo i accedir a la menció
  • Per aquesta prova, cal escollir i portar preparades de casa dues cançons (a escollir per l'estudiant, una de les quals de repertori adequat per Primària o Infantil) per tal de cantar-les i que puguem valorar el grau d'expressivitat, la precisió rítmica i melòdica, i l'emissió de la veu. A més a més, en aquesta prova també s'avaluaran la lectura (rítmica i melòdica), el reconeixement auditiu i la capacitat d'anàlisi de partitures senzilles.

Preguem que us apunteu per fer la prova ( o mostrar el vostre interès) a través del formulari que teniu aquí: https://forms.gle/jesbRs4EsEc2WXkw7. Allà trobareu també la possibilitat de demanar que us donem d'alta a una aula moodle amb exemples i més explicació de la prova.

Per qualsevol dubte, podeu escriure a Albert Casals (albert.casals@uab.cat).

 

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies