Ciències de l’Educació participa en les XXV Jornades d’Escola Rural

Logo Jornades d'escola rural

La preinscripció a l’activitat s’ha de fer a través d’aquest formulari abans del dia 23 de febrer. Les jornades tindran lloc els dies 29 i 30 d’abril a Vic. 
 

14/02/2020

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) participarà en les XXV Jornades d’Escola Rural que es realitzaran els dies 29 i 30 d’abril a Vic, Osona. Des de fa uns anys, el professorat Albert Casals, Neus González i Aida Urrea formen part del Grup Interuniversitari d’Escola Rural (GIER) que s’encarrega d’organitzar l’activitat.

Per apuntar-s’hi s’ha d’emplenar el formulari de preinscripció abans del dia 23 de febrer. Una vegada inscrits, es tindran en compte els següents criteris per assignar les places:

1.      No haver anat a les Jornades en alguna edició anterior
2.      Haver adquirit el compromís de fer una comunicació
3.      Ser estudiants de 4t
El dilluns 2 de març a les 13h es farà un reunió on hi hauran d'assistir les persones que s'hagin inscrit a les jornades. D'altra banda, la Xarxa Vives d’Universitats proporciona als interessats uns ajuts per cobrir, totalment o parcialment, el cost de la matrícula i el desplaçament. 

Durant les jornades, es portaran a terme diferents activitats per conèixer el treball que es fa a les escoles rurals, com conferències sobre l’escola rural i visita a dues escoles. A més de compartir experiències amb l’alumnat d’altres universitats. En aquest enllaç trobareu el tríptic de les jornades. 

Per a resoldre qualsevol dubte podeu contactar amb el professorat participant; Aida Urrea (aida.urrea@uab.cat), Neus González (neus.gonzalez@uab.cat) o Albert Casals (albert.casals@uab.cat).

 

Notícies relacionades

Classe de ciències de l'educació

La coordinació del Grau en Pedagogia

La tasca de coordinador d’estudi es pot visualitzar des de dues tensions oposades: una marcada per tasques pautades i l’altra marcada per reptes engrescadors. La coordinació del grau de Pedagogia està farcida de tasques pautades que sovint són tedioses i burocràtiques i que fan que la tasca de coordinador esdevingui, en moments puntuals, feixuga i/o avorrida. Ara be, hi ha tasques que són engrescadores i animen a continuar amb la feina per la il·lusió que generen i pel sentit que té en la formació de les i els estudiants, futures pedagogues i pedagogs.

CarloComarde

Una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat, al CED

L'investigador Carlo Giovanni Camardade, de l’Institut National d’Etudes Démographiques (Paris), oferirà una conferència el dijous, 23 de gener, a la seu del CED, en la qual presentarà una metodologia per a un nou paradigma en la previsió de la mortalitat (entre l'estadística pura i els models demogràfics tradicionals). Ho il.lustrarà amb dades de mortalitat de dones de Dinamarca i d’homes dels Estats Units. 

Totes les notícies