Carlos Alfonso i Santiago González debaten sobre el futur del sistema de pensions

Escola de Postgrau
La sostenibilitat del sistema públic de pensions en el futur serà debatuda per dos catedràtics de dret del treball i de la seguretat social, Carlos Alfonso i Santiago González, al VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat, que tindrà lloc el 19 de setembre, a l'Escola de Postgrau.

12/09/2018

El 19 de setembre, a les 12,30 h, a la sala de graus de l'Escola de Postgrau, tindrà lloc el VIII Diàleg pel Coneixement UAB-Societat. La sessió es titularà "És sostenible el sistema de pensions?" i hi intervindran Carlos Alfonso Mellado i Santiago González Ortega, catedràtics de dret del treball i de la seguretat social de, respectivament, la Universitat de València (UV) i la Universitat Pablo de Olavide (UPO). Per assistir-hi, és necessari reservar una plaça escrivint a l'adreça ep.direccio.actes@uab.cat.

Alfonso és director de la Càtedra de Treball Autònom de la UV i ha dirigit diversos cursos i recerques sobre temes de dret del treball. La seva recerca abasta també projectes sobre drets humans, immigració, assetjament laboral, negociació, etc. Va ser degà de la Facultat de Dret de la UV del 2002 al 2009. Fora de l'àmbit universitari, ha estat advocat laboralista i magistrat suplent de la Sala Social del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

Ortega, catedràtic del Departament de Dret Privat de la UPO, ha impartit classes també a les universitats de Màlaga, Sevilla, Carlos III, Paris X i Nantes. La seva recerca es centra principalment en matèries de seguretat social, prevenció de riscos laborals, negociació col·lectiva, etc. És autor de nombrosos informes i dictàmens encarregats per institucions públiques i ha estat secretari general i vicepresident de l'Associació Espanyola de Dret del Treball i de la Seguretat Social.

Les set edicions anteriors del Diàleg pel Coneixement UAB-Societat han tractat sobre el poder transformador de la paraula, l'estat actual de l'economia i de la llengua i la literatura, el paper de la dona en el desenvolupament d'Àfrica, la relació entre economia i ecologia, el futur del sistema sanitari i els reptes de la digitalització.