Actualitat

Arnau Noguera Segura 'Treure bones notes és qüestió de constància'

"Treure bones notes és qüestió de constància"

Arnau Noguera Segura, procedent de l'Institut Antoni Torroja (Cervera), ha estat l'estudiant que ha accedit a un grau de la UAB amb la nota més alta, un 13,866. Cursarà Genètica el curs vinent. No sap com serà la nova etapa a la universitat que ara inicia, però està molt il.lusionat.

Microbioma

Un virus del microbioma humà, present en un terç de països del món

Una recerca internacional amb participació de la UAB demostra que la presència d’un virus bacterià del microbioma humà, anomenat crAssphage, és comú en les aigües residuals de més d’un terç dels països del món, tot i que amb variacions genètiques segons la regió geogràfica de procedència. L’estudi s’ha publicat a Nature Microbiology.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Citacions matrícula Estudiants UAB

[05/07/2019] Ja podeu consultar el dia i l'hora concreta en la que iniciar l'automatrícula, trobareu la informació a la fitxa del vostra Grau > Matrícula > Altres cursos


El procés d'automatrícula s'iniciarà entre el 17 i el 30 de juliol de 2019, segons els Sistema de citacions per baremació d'expedient, que assigna dia i hora a partir del qual l'estudiant pot accedir lliurement a la seva matrícula.


El sistema de citacions per baremació d'expedient, permet fer una assignació automàtica i massiva de citacions de matrícula als estudiants d'un pla d'estudis, ordenant-les per intervals del nombre de crèdits pendents de superar i, dins de l'interval, per la millor nota mitja de l'expedient acadèmic.

Acreditació econòmica / Beca equitat AGAUR

[05/07/2019] A partir del dia 6 de juliol es podrà sol·licitar l’Acreditació econòmica / Beca equitat al web d’AGAUR en aquest enllaç, el tràmit és necessari per a fer la matrícula com estudiant becari si no s’ha gaudit de beca el curs anterior.

Informació matrícula Curs 2019/20

[01/05/2019 - 07/06/2019] Ja està actualitzada la informació de matrícula per als Graus de la Facultat per al curs 2019/20.

Podeu consultar la informació de cada Grau aquí.
 

Veure més avisos
Imatge eleccions