Actualitat

Descriuen com es posicionen els cromosomes durant la formació dels espermatozoides

Descriuen com es posicionen els cromosomes durant la formació dels espermatozoides

Un equip de la UAB ha descrit el posicionament dels cromosomes durant la formació dels espermatozoides i ha constatat que està relacionat amb l’activitat dels gens i amb l’alliberament del genoma patern en la fecundació. L’estudi, fet en ratolins i aplicant una metodologia que han dissenyat els propis investigadors, permetrà estudiar en models 3D la territorialitat cromosòmica i com la seva alteració pot afectar la fertilitat.

Creacio-marca-BIO-UAB-2021

La Facultat de Biociències estrena nou logotip!

Després de molt preparar, per fi us podem presentar el nou logotip de la nostra facultat. Voleu saber quin ha estat el procés de creació? Color, forma i composició creen el símbol #Bio explicat en aquest vídeo.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Modificació de matrícula Biociències

[10/09/2021]

El període d'automodificació de matrícula en la Facultat de Biociències és del 14 al 19 de setembre de 2021.

Avís important sobre assignatures amb limitació de places: Vacunes i Fàrmacs, Animals Transgènics i Teràpia Gènica i Cel·lular

Teniu tota la informació aquí.

Mentoratge curs 2021_2022

[07/09/2021]

Ja està oberta la sol·licitud de mentoratge acadèmic. Teniu fins el 14 de setembre.

Trobeu la informació i el formulari d'inscripció a: Mentoratge acadèmic

Nou horari de Gestió Acadèmica

[13/09/2021]

En aplicació de la Resolució SLT/2704/2021, de 2 de setembre, que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, i la Instrucció 9/2021 del Gerent de la UAB, a partir del 13 de setembre la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia de dilluns a dijous de 10 a 17h i divendres de 10 a 14h. L'atenció telefònica serà també de dilluns a divendres de 10 a 14h. Preguem disculpeu les molèsties.
 

Veure més avisos
Imatge eleccions

Més informació UAB