Actualitat

Master in Health & Science Management

La Facultat de Biociències presenta el nou màster propi Master in Health and Science Management.

La Facultat de Biociències, juntament amb el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), ofereix un nou màster propi en gestió de la ciència, Master in Health and Science Management, íntegrament en llengua anglesa, semipresencial, que iniciarà la seva primera edició el proper curs 2022/2023. Aquest Màster ha estat aprovat pel Consell de Govern de la UAB, en sessió celebrada el passat 28 d’abril de 2022. 

Fotografia de natura

Nova edició del concurs fotogràfic EXPONATURA

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza una nova edició d’EXPONATURA UAB 2022, el concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 30 de maig de 2022.

Ratolí en una màquina de d'Imatge per Ressonància Magnètica (MRI)

XIII Jornades de Formació Teorico-pràctica en MRS/MRI

Del 24 al 27 de maig tindran lloc les “XIII Jornades de Formació Teorico-pràctica en Espectroscòpia i Imatge per Ressonància Magnètica (MRS/MRI): Aplicació en Animals de Laboratori”, organitzades pel Departament de Bioquímica i Biologia Molecular i el Servei de Ressonància Magnètica Nuclear de la UAB.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Ampliació del termini d'inscripcions als màsters

[28/01/2022]

S'allarga el període de preinscripció de màsters de la Faultat fins el 31 de maig. La data de resolució serà el 10 de juny. 

Podeu cosultar la informació detallada de cada màster.

Canvi d'estudis universitaris espanyols

[10/02/2022]

El proper dia 25 de febrer de 2022 s'obre la el període de sol·licitud d'accés per canvi d'estudis espanyols. Al següent enllaç del web trobareu informació específica sobre els canvis d'estudis universitaris espanyols de la Facultat de Biociències. Esteu atents per si es fa alguna actualització del vostre interès, i no perdeu de vista les dates i dades indicades. 

Cambio de estudios universitarios extranjeros

[10/02/2022]

El próximo 25 de febrero de 2022 se abre el periodo de solicitud de acceso por cambio de estudios extranjeros. Los interesados encontraréis información específica sobre los cambios de estudios universitarios extranjeros de la Facultad de Biociencias en el siguiente enlace. Estad atentos por si se hace alguna actualización de vuestro interés, y no perdáis de vista las fechas y datos más importantes.

Veure més avisos
Imatge eleccions

Més informació UAB