Actualitat

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB en suport a la Marató de TV3

La cursa de la UAB ja supera els 1.500 inscrits

La cursa solidària de la UAB en suport de La Marató de TV3 - que tindrà lloc aquest diumenge, 16 de desembre al campus- ja supera els 1.500 inscrits. La recaptació es destinarà a la investigació en el càncer. Com a novetats, hi haurà un concurs entre els corredors disfressats així com una batucada fi de festa. Llegir més

Cartell xerrada

Conferències entorn els premis Nobel 2018

Les facultats de Ciències i Biociències acolliran quatre conferències interdisciplinàries que tractaran els temes protagonistes dels guardons d’aquesta última edició. Tindran lloc dimecres 19 de desembre a les 13:00h a la Sala d’Actes que comparteixen ambdues facultats. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Resultats provisionals de les eleccions a la Junta de Facultat (Sector C)

[07/12/2018] Podeu consultar aquí els resultats definitius de les eleccions.
Més informació:

Informació sobre beques i pagamanets

[27/11/2018] Beca General: en les properes setmanes l'agència AGAUR començarà a enviar e-mails de reclamació de documentació, a tots els sol·licitants als que els hi manqui. Aquesta documentació s'haurà de lliurar escanejada a la mateixa carpeta personal de la OVT.

Beca Equitat: La resolució és publicarà de forma imminent al web d’AGAUR. En el cas dels estudiants que hagin seleccionat el pagament en tres terminis, en aplicar la beca equitat es produeix la compensació de l’import que correspongui sobre el tercer moviment. Per tant en molts casos no es passarà aquest cobrament.

Préstec AGAUR: AGAUR ens ha comunicat que a data d’avui les entitats bancàries encara no han contactat amb els estudiants i no s'ha iniciat cap tràmit. A partir del 3 de desembre disposarem de més informació.

Acte de graduació dels estudiants que finalitzin els seus estudis de Grau en el curs 2018/19

[05/12/2018] L’acte de graduació dels estudiants que finalitzin els seus estudis de Grau en el curs 2018/19 es farà el 6 de juliol de 2019 al matí a la Sala Arnau de Vilanova de l’Hotel Campus de la UAB.

Veure més avisos
Imatge eleccions