Actualitat

cartell enquestes

Participa a les enquestes d'avaluació!

S'obre el termini per participar a les enquestes d'avaluació de l'actuació docent del professorat i de les assignatures de Grau i mòduls de Màster. Per poder continuar millorant en la qualitat de la nostra Universitat, demanem la màxima participació en l'enquesta. 

Sincrotro ALBA

La Doctora Caterina Biscari, física i directora del Sincrotró ALBA, presenta "La llum d'ALBA al servei de la societat"

Amb motiu del Dia Internacional de la Llum, les Facultats de Ciències i Biociències han organitzat la conferència “La llum d’ALBA al servei de la societat”, a càrrec de Caterina Biscari, directora del Sincrotró ALBA. L’acte tindrà lloc el 14 de maig a les 13:00 h a la Sala d’Actes de l’edifici C. Atès que l’aforament és limitat, també es retransmetrà en streaming

Serp. Imatge guanyadora de la darrera edició / Serpiente. Imagen ganadora de la última edición

Nova edició del concurs fotogràfic Exponatura

El Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia (BABVE) organitza el concurs Exponatura UAB 2020/21, una nova edició del concurs fotogràfic al voltant de la natura i la biodiversitat. El termini de presentació de fotografies finalitza el 30 de maig de 2021.

Apunta't als Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències! (DOB)

Els Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències són uns seminaris virtuals sobre l'ocupabilitat dels graus de Biociències que tindran lloc un dimarts de cada mes fins al maig. Ja pots recuperar l'última sessió!

projecte micromon uab

L'ACUP destaca el projecte d'aprenentatge "Micromón"

"Micromón a la UAB" és un projecte d'aprenentatge (ApS) que ha distingit l'ACUP com a "Bones pràctiques", que vol motivar la cerca de nous antibiòtics. Hi participa professorat i alumnat de la UAB així com estudiants de centres d’educació secundària i batxillerat. 

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica a partir del 2 de novembre

[19/04/2021]

En aplicació de la Resolució SLT 971/2021, de 8 d'abril que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, i la Instrucció 6/2021 del Gerent de la UAB, fins al 9 de maig la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dimarts, de 10 a 14 h i els dijous de 10 a 14 i de 15 a 18 h. Preguem disculpeu les molèsties.
 

Veure més avisos
Imatge eleccions

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina