Actualitat

Els dob

Comencen els Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències (DOB)

Els Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències són uns seminaris virtuals sobre l'ocupabilitat dels graus de Biociències que tindran lloc un dimarts de cada mes fins al maig. Enguany, el cicle s'ha obert amb una taula rodona on les científiques de la primera promoció dels Graus han parlat de la seva trajectòria professional i de com els ha afectat el fet de ser dones a la seva carrera professional. 

Jornades de Portes Obertes

Rècord d'assistència a les Portes Obertes!

Més de 17.000 persones inscrites, a una mitjana de 2 sessions informatives per persona: prop de 38.000 inscripcions. Les Portes Obertes online de la UAB han tingut enguany números de rècord. Moltes gràcies per l'interès!

Més de 165 alumnes de la Facultat de Biociències seleccionats per fer un intercanvi a l'estranger.


El dia 9 de febrer s'ha realitzat una sessió informativa mitjançant la plataforma Teams per l'alumnat nominat a realitzar un intercanvi. Recupera tota la sessió en aquest vídeo.

Biòpsies de Gliobastoma en 3D

Biòpsies en 3D per entendre millor els tumors cerebrals

Investigadors de l'INc han obtingut una recreació altament precisa de les característiques del glioblastoma humà mitjançant una innovadora anàlisi microscòpica en 3D. L’estudi, publicat a Acta Neuropathologica Communications, servirà per millorar el diagnòstic, buscar dianes terapèutiques i dissenyar estratègies d’immunoteràpia.

Agenda

Març

01

11:00 h
Centre de Recursos per a Col·lectius, Plaça Cívica Centre de Recursos per a Col·lectius, Plaça Cívica

Veure tota l'agenda

Avisos

Modificació de matrícula Biociències

[04/02/2021]

El segon període de modificació de matrícula de la Facultat de Biociències és del 15 al 19 de febrer de 2021. Aquest curs 2020-2021 no estarà disponible l’automodificació de matrícula i caldrà demanar cita prèvia per presentar la sol·licitud de modificació de matrícula a la Gestió Acadèmica. 

Si no podeu presentar, dins del termini establert, la sol·licitud de modificació de matrícula a la Gestió Acadèmica ens l'haureu de fer arribar escaneijada, juntament amb una còpia del vostre DNI/NIE, al següent correu-e: ga.biocienciesuab.cat

Teniu tota la informació aquí.

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica a partir del 2 de novembre

[15/02/2021]

En aplicació de la Resolució SLT 275/2021, de 5 de febrer que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, i la Instrucció 2/2021 del Gerent de la UAB, fins al 26 de març la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dimarts, de 10 a 14 h i els dijous de 10 a 14 i de 15 a 18 h. Preguem disculpeu les molèsties.
 

AVÍS IMPORTANT - Acte de Graduació

[28/01/2021]

Atès que la situació de pandèmia ocasionada per la COVID-19 es manté, hem de continuar aplicant les mesures de prevenció i de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. Entre aquestes, hi ha la d’evitar les aglomeracions i els espais tancats amb un gran nombre de persones. És per això que la celebració de l’acte de graduació de la promoció 2019/2020 es celebrarà de manera virtual, a través de la plataforma Microsoft Teams.

L’acte tindrà lloc divendres 26 de febrer de 2021, a les 18 h. En breu rebreu més informació al respecte a través dels vostres correus electrònics, i de l’espai específic de la pàgina web de la Facultat (enllaç).

Veure més avisos
Imatge eleccions

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina