Actualitat

Alumnes gaudint del campus UAB

Tornen les Jornades de Portes Obertes

Els propers dies 2, 3 i 4 de febrer es podrà visitar la Facultat de Biociències i assistir a les xerrades de graus a les Jornades de Portes Obertes de la UAB

Alumnes del curs de preparació per a la Unió Europea

Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la UE i OI

Sabies que una de les sortides professionals dels graus de Biociències és treballar a les institucions públiques? El Servei d’Ocupabilitat t’ofereix un curs per conèixer les oportunitats d’aquest camí professional i entrenar-te pels processos de selecció que s’hi convoquen regularment.

Recuperació del web del centre

El web de la facultat torna a estar operatiu

El 16 de desembre s’ha recuperat el web institucional de la Facultat. A partir d’ara totes les comunicacions retornen a aquest canal. A continuació podeu consultar totes les informacions que es van publicar en el web d’emergència.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Mentoratge curs 2021_2022

[19/01/2022]

Obert el període de sol·licitud d'activitats de mentoratge acadèmic per al segon semestre del curs 2021/2022. Teniu del 19 de gener fins el 3 de febrer.

Trobeu la informació i el formulari d'inscripció a: Mentoratge acadèmic

Nou horari de Gestió Acadèmica

[13/09/2021]

En aplicació de la Resolució SLT/2704/2021, de 2 de setembre, que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, i la Instrucció 9/2021 del Gerent de la UAB, a partir del 13 de setembre la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia de dilluns a dijous de 10 a 17h i divendres de 10 a 14h. L'atenció telefònica serà també de dilluns a divendres de 10 a 14h. Preguem disculpeu les molèsties.
 

Veure més avisos
Imatge eleccions

Més informació UAB