Actualitat

urna de votació

Eleccions a la Junta de Facultat

Les votacions han tingut lloc els dies 25 i 26 de novembre mitjançant el vot electrònic. Ja podeu comprovar quins són els resultats provisionals. La presentació de reclamacions comença el 30 de novembre a les 10h i finalitza l’1 de desembre a les 14h. Sabrem els resultats definitius de les eleccions de representants del sector C (estudiants) el dia 2 de desembre. 

Vacuna

Campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica a partir del 2 de novembre

[23/11/2020]

En aplicació de la Resolució SLT/2983/2020, de 21 de novembre, pel qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, entre el 23 de novembre i el 7 de desembre la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dimarts de 10 a 14 hores i els dijous de 10 a 18 hores. Preguem disculpeu les molèsties

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica

[20/10/2020]

En aplicació de la resolució SLT/2546/2020, del Govern de Catalunya, que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, entre el 16 i el 30 d'octubre la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dilluns i els dijous de 10 a 14 horres. Preguem disculpeu les molèsties.

AVÍS IMPORTANT - Acte de Graduació

[22/09/2020]

Atès que la situació de pandèmia ocasionada per la COVID19 es manté, hem de continuar aplicant les mesures de prevenció i de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. Entre aquestes, hi ha la d’evitar les aglomeracions i els espais tancats amb un gran nombre de persones. És per això que ens veiem obligats a cancel·lar la celebració de l’acte de graduació en el format que estava programat per als dies 27 i el 28 de novembre del 2020.

No obstant això, el desig i la voluntat de l’Equip de Deganat és celebrar aquest acte tan entranyable, per la qual s’estan valorant altres opcions, sobre les quals us mantindrem informats.

Veure més avisos
Imatge eleccions

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina