Formació

Formulari Reconeixement ECTS

Oferta de crèdits ECTS per activitats de voluntariat el 2020-2021

Aquest Programa de voluntariat en accions solidàries apropa els estudiants a situacions de desigualtat i ofereix opcions per implicar-se pel canvi social. La pràctica es desenvolupa en diferents programes de voluntariat tant propis de la FAS com en col·laboració amb facultats de la UAB i d’altres entitats i plataformes així com en el programa d’estudiants de suport d’estudiants amb discapacitat (PIUNE).

Els estudiants tenen la possibilitat de treballar sobre el terreny i en equip a nivell interdisciplinari, i reflexionar sobre els coneixements tractats en les formacions que oferim. Els programes es desenvolupem amb la metodologia d’aprenentatge-servei que integra el servei voluntari a la comunitat amb l'aprenentatge de continguts, competències, habilitats, actituds i valors.

Aquest curs acadèmic 2020-21 per la situació sanitària i com aquesta pot afectar a l'activitat, la informació no es la mateixa per a tots els programes. Cada equip de programa de voluntariat informarà dels requisits concrets a les persones voluntàries (itinerari formatiu, nombre d'hores d'activitat requerides i nombre de crèdits que es poden arribar a reconèixer aquest curs.

Dades personals:

*
*
*
*
*
*
Programa de la FAS on fas activitat? *
*
*
*

Organitzacions

*

 

   

Informació bàsica sobre protecció de dades en aquest enllaç

 

Responsable Fundació Autònoma Solidària (FAS).
Finalitat Gestionar les inscripcions a les activitats institucionals, formatives i de sensibilització organitzades per la FAS.
Legitimació Consentiment de la persona interessada.
Destinataris Les vostres dades es comunicaran a tercers.
Drets Accedir a les dades, rectificar-les, suprimir-les, sol·licitar-ne la portabilitat, oposar-se al tractament i sol·licitar-ne la limitació.
Informació addicional Podeu consultar-la a la nostra pàgina web.
 

Si el formulari no s'envia, refresca la pàgina i torna-ho a intentar, o envia les dades a: fas.crm.adm@gmail.com