XV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura UAB 2022

      


La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura és una campanya de conscienciació dirigida a sensibilitzar a la comunitat campus dels avantatges econòmics, ambientals i socials de la utilització del transport col·lectiu, de la bicicleta, del caminar i de la racionalització del vehicle privat de combustió fòssil, en els nostres desplaçaments quotidians.

Es tracta d’un esdeveniment que s’emmarca en L'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), en la convocatòria de la Comissió Institucional Europea, en el Campus Saludable i Sostenible de la UAB; i és un element clau de la línia estratègica transversal 2 i 3 de "Conscienciació" i "Participació" del Pla de Mobilitat de la UAB 2018-24

 

XV SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA UAB 2022

Del 7 a l'11 de novembre de 2022 se celebrarà la XV Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura al nostre campus. En el marc de la celebració, la comunitat campus podrà participar de diverses activitats com ara: concurs de fotos, Mou-te a la UAB, tallers de revisió de bicis i diversos sortejos. També podrà gaudir de certs avantatges com un descompte del 50% en el servei de lloguer BiciUAB durant el primer mes. 

El dia central de la setmana tindrà lloc el dijous, 10 de novembre, de 12h a 15h a l'Espai SiS. Durant la jornada diverses entitats oferiran informació i assessorament; hi haurà expo-test de vehicles elèctrics, diferents sortejos i s'impartiran tres tallers de revisió de bicicletes. 

El taller de revisió de bicis serà susceptible de reconeixement de crèdits per l'alumnat participant. 
Es poden consultar totes les activitats d'aquesta edició al menú esquerra d'aquesta pàgina.