Mou-te per la UAB

IMG_RepteCiclogreenSMSS_2022

Vine al Campus caminant, en bici o patinet, en bus, en tren o compartint cotxe i supera el repte de 100 cicles entre el 7 de novembre i el 7 de desembre.

Si superes el repte podrà guanyar una targeta regal de Decathlon o un Pack Wonderbox d'Experiències. Cada premi valorat en 50 Euros.

 

Com pots participar al Repte Mou-te per la UAB?

  1. Descarrega l'app de Ciclogreen disponible en iOS i Android.
  2. Fes clic a "Regístrate con tu organización" i busca la teva organització amb el nom "uabwin".
  3. Registra't amb el codi "uabwin", si és la primera vegada que utilitzes Ciclogreen; o inicia sessió si ja tens compte*.
  4. Mou-te de forma sostenible! Utilitza l'app per a registrar els teus desplaçaments i no oblidis activar el GPS del teu mòbil.

 

Guanyaràs 4 Cicles per cada km caminant, 3 Cicles per cada km en patinet convencional, 2 Cicles per cada km en bici convencional, 1 Cicle per cada 2 km en transport públic (bus i tren), 1 Cicle per cada km en patinet o bici elèctrica i 1 Cicle per cada 4km compartint cotxe. Segueix la teva evolució i la dels companys i companyes al Ranking del Repte.

 

*Si no recordes la contrasenya, podràs recuperar-la clicant l'opció "he olvidado mi contraseña" a la pàgina inicial de l'app de Ciclogreen (abans de registrar-te amb la teva organització").

 

Si tens cap dubte pots escriure a info@ciclogreen.com.