Presenten els darrers avenços per a l'anàlisi de microorganismes alimentaris
El 24 de novembre comença la XIV edició del workshop sobre Mètodes Ràpids i Automatització en Microbiologia Alimentària (MRAMA). Organitzada pel CERPTA i del Departament de Ciència Animal i dels Aliments, tindrà lloc a la Facultat de Veterinària fins al pròxim dia 27.

En aquesta trobada destaquen diferents intervencions d'especialistes de l'anàlisi de microorganismes. Una d'elles és la d'Armand Sánchez, catedràtic del Departament de Ciència animal i dels Aliments de la UAB, que dissertarà el dia 24, sobre la reacció en cadena de la polimerasa. Aquest mateix dia, Jon Basagoiti, de l'empresa Imagining Management Systems, parlarà sobre les anàlisis microbiològiques.
El segon dia d'aquest workshop compta amb la participació de Daniel Ramón Vidal, de Biópolis, que dissertarà sobre la seqüenciació genòmica aplicada a la seguretat alimentària. Finalment, dijous hi intervé David Tomàs, del Centre d'Investigació de Nestlé, que discutirà sobre la preparació de mostres per a les anàlisis microbiològiques.
La trobada inclou sessions de pràctiques de laboratori, que s'hi duran a terme durant tres dies, dividides en grups de matí i de tarda i depenent de l'idioma principal, distingint entre castellà i anglès.
Finalment, el workshop MRAMA ofereix tres tallers el dia 27, entre els que destaca, com a novetat, el dedicat a la "Tecnologia PlasmIA: detecció fàcil, ràpida i múltiple de patògens mitjançant un nou assaig immuno-òptic en el laboratori d'anàlisi d'avui”.
Com en edicions anterios, cal una inscripció prèvia per poder participar-hi.
Més informació