Vés al contingut principal

La UAB oferirà 150 noves places del grau en Infermeria el curs 2022-2023

29 abr. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

La Universitat Autònoma de Barcelona oferirà, a partir del curs 2022-2023, 150 noves places del grau en Infermeria que s’imparteix a la Facultat de Medicina.

Rector de la UAB a la presentació de les noves places d'Infermeria a Sabadell

La conselleries de Salut i de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya van anunciar, el 21 d’abril passat, la creació de 561 noves places d’Infermeria. Segons van explicar els conseller de Salut, Josep Maria Argimon, i la consellera de Recerca i Universitats, Gemma Geis, aquest increment “vol donar resposta a l’alta demanda d’aquests estudis i al dèficit de personal infermer a Catalunya, accentuat per la pandèmia”. De les 561 noves places, 435, gairebé el 80%, corresponen a universitats públiques.

Pel que fa a les 150 de UAB, després de dos cursos a la Unitat Docent de Bellaterra de la Facultat de Medicina, els alumnes d’Infermeria continuaran la seva formació a les unitats docents Parc Taulí, de Sabadell, amb 75 places, i Germans Trias i Pujol, de Badalona, amb 75 més. Aquestes places s’afegiran a les que ja acull la Unitat Docent de l’Hospital de la Vall d’Hebron, a Barcelona.

Presentacions a Sabadell i Badalona

El divendres 29 de març ha tingut lloc la presentació de les noves places a Sabadell, en un acte institucional que ha acollit l’auditori de l’Hospital Parc Taulí i que ha comptat amb la participació de Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats; Javier Lafuente, rector de la UAB; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell; Mariona Creus, presidenta de l’Hospital Universitari Parc Taulí; i Sabiniana San Rafael, coordinadora del Grau en Infermeria de la UAB.

El dilluns 2 de maig pròxim es farà, igualment, la presentació de les places que acollirà la UD Germans Trias i Pujol de la Facultat de Medicina a Badalona.

Més informació: Grau en Infermeria de la UAB.

Dins de