Vés al contingut principal

Fes matrícula solidària i contribueix a la justícia global

08 jul. 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’alumnat de la UAB pot fer la seva matrícula solidària, aportant 18 euros que aniran destinats a projectes de cooperació per la justícia global.

 

Matrícula Solidària curs 2022-2023 FAS

“Matrícula Solidària. Marca per a la justícia global” és el nom de la campanya dirigida als i les estudiants de la UAB perquè facin una col·laboració de 18 euros en la matrícula. 

Les donacions de l’alumnat, igual que les de tot el professorat i personal d’administració i serveis, van destinades al Fons de Solidaritat de la UAB, que és gestionat per la Fundació Autònoma Solidària i permet donar ajuda a projectes de cooperació i educació per a la justícia global impulsades per la pròpia comunitat universitària. 

La Justícia Global fa èmfasi en les causes profundes de les injustícies en les relacions entre el Nord i el Sud globals i posa el focus en els efectes i la responsabilitat dels països enriquits sobre les vulneracions de drets als països empobrits. Davant d’aquestes i altres problemàtiques vinculades a la cooperació, la Universitat i la seva comunitat prenen un paper clau en la creació de condicions que facin possible un món més just, divers i en pau. 

Si ets estudiant i vols col·laborar amb la matrícula solidària, només has de marcar la casella quan et matriculis. La teva aportació de 18 euros es destinarà a finançar iniciatives de cooperació a països del Sud global en àmbits com l'educació, la salut, la justícia de gènere, o el medi ambient. “A reptes globals: justícia global i cooperació universitària”.

La UAB, amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible

  • Pau, justícia i institucions sòlides

Dins de