Vés al contingut principal

El Taller de Teatre per a Majors de 50 anys estrena la comèdia 'Aquí no paga ni Déu' de Dario Fo

30 març 2022
Compartir per WhatsApp Compartir per e-mail

L’estrena tindrà lloc el 16 de juny, a les 19 h, a la Sala Teatre de la UAB. L’espectacle està dirigit per Marta Sorribas i interpretat pels membres del taller.

 

Taller teatre 2022

El Taller de Teatre per a majors de 50 anys us convida a l’estrena de la seva obra “Aquí no paga ni Déu”. Tot el treball i esforç del grup al llarg d’aquest any es veurà reflectit a la Sala Teatre de la UAB aquest dijous, a les 19 h. Podeu fer la reserva d’entrades seguint aquest enllaç

Aquesta obra de Dario Fo es va escriure l’any 1974 i s’emmarca en la crisi del petroli del 1973. Aquesta situació va provocar un augment dels preus dels productes de consum i les classes més humils en van pagar les conseqüències directament. Fo utilitza les seves obres de teatre com una arma al servei de la gent del poble i fa servir l’humor per denunciar les injustícies socials, la corrupció i els abusos de poder. En aquesta obra l’autor intenta explicar-nos els problemes del sistema capitalista i les crisis en les quals es recau de forma cíclica. L’obra segueix tractant un tema que afecta la societat actualment i per això Aquí no paga ni Déu continua sent una peça de teatre efectiva i pertinent.  

El Taller de Teatre per a majors de 50 anys ha estat dirigit des del principi per Marta Sorribas, llicenciada en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona. El taller va néixer com a part del cicle d'activitats del programa Universitat a l'Abast, que busca promoure la formació als membres de la comunitat UAB majors de 50 anys. A partir del curs 2018-2019 va passar a estar vinculat a la programació de Cultura en Viu i des de llavors han organitzat conjuntament les estrenes de producció pròpia anuals.

Si vols conèixer més en profunditat els detalls de l'obra, així com descobrir quins actors i actrius portaran a l'escenari els diferents personatges, pots descarregar el programa de mà al final de la notícia.

Per a més informació pots contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat.

Dins de