XVI Trobada d’Història de la Ciència i de la Tècnica

XVI Trobada SCHCT

Aquesta reunió científica general organitzada cada dos anys té per objectiu acollir els treballs de recerca i les activitats que duen a terme els seus socis, així com els treballs d’història de la ciència, de la medicina i de la tècnica que es vulguen presentar.

06/05/2020

Com, per desgràcia, la crisi sanitària de la COVID19 a banda del gran impacte a la salut està afectant diferents activitats acadèmiques, laborals, etc. La Comissió Organitzadora de la Trobada (juntament amb el Consell Directiu de la SCHCT) ha pres la decisió de portar a terme l'activitat, si bé en un format virtual, no presencial.

Per tant, volem informar-vos que la XVI Trobada de la SCHCT tindrà lloc en les dates previstes i vos animem que continueu enviant propostes de sessions, de comunicació individuals (i de vídeos per al premi). Les persones que ja han enviat propostes no han de fer cap gestió addicional i també es mantenen els mateixos formularis de propostes de sessions i comunicacions (que podeu trobar a la web https://16-thct.iec.cat/).

 

Notícies relacionades

bioestructures mínimes que imiten enzims naturals

Dissenyen nanoenzims amb una combinació única d'estructura i funcions

Un equip de recerca de la UAB ha dissenyat unes bioestructures mínimes capaces de realitzar dues activitats enzimàtiques diferenciades i regulables de manera reversible gràcies a una combinació única de propietats estructurals i funcionals. L'estudi obre la porta a la creació de nanomaterials “intel·ligents” amb combinacions a la carta de funcions catalítiques.

Totes les notícies