Sala de premsa Premsa i mitjans

XV Jornades d'Innovació a l'Etapa de l'Educació Infantil: Què entenem per qualitat a l'educació dels 0 als 6 anys?

les línies de vida d'un arbre tallat

 

Des de l’ICE de la UAB i el seu Equip 0-6 organitzem les XV Jornades d’Innovació a l’Etapa de l’Educació Infantil, que sota el títol Què entenem per qualitat a l’educació dels 0 als 6 anys? busquen reflexionar sobre aquells aspectes que cal incorporar en els entorns educatius dirigits a la Petita Infància per poder oferir una educació de qualitat per a tots els infants.

 

20/07/2022

 

Enguany, i com no podia ser d’una altra manera, celebrarem les XV Jornades d'Innovació a l'Etapa de l'Educació Infantil i ho volem fer reflexionant sobre QUALITAT EDUCATIVA. Justament immersos o recent recuperant-nos de les dues grans crisis globals del segle XXI, la COVID i la guerra a Europa, hem de seguir avançant per fer realitat l’educació de qualitat que es mereixen els infants del nostre país. Sabem que aconseguir i mantenir la qualitat educativa, cada cop és més important i alhora més complex. Per això ens ha semblat necessari definir Què entenem per qualitat a l’educació dels 0 als 6 anys.

Ens proposem identificar, doncs, quins elements hauríem de tenir ben presents a l’hora d’oferir entorns educatius de qualitat en tant que respectuosos amb els infants i les seves necessitats. I per fer-ho volem comptar amb totes les veus. És per això que t’animem a participar en aquesta proposta i aportar-hi , tu també, el teu granet de sorra.

Trobareu més informació en aquest enllaç.