Sala de premsa Premsa i mitjans

Acte de cloenda del curs 2018-19 del programa Universitat a l'Abast

Universitat a l'Abast
L'acte de cloenda del curs 2018-19 del programa institucional Universitat a l'Abast, organitzat per l'Escola de Postgrau de la UAB, tindrà lloc el dia 3 de juliol a les 17 hores, a la sala de graus de la Facultat de de Filosofia i Lletres.

01/07/2019

El dimarts 3 de juliol, a les 17 h, se celebrarà l’acte de cloenda del curs 2018-19 del programa institucional Universitat a l’Abast, organitzat per l’Escola de Postgrau de la UAB. L’acte tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Filosofia i Lletres.

La sessió començarà amb unes paraules de benvinguda a càrrec de María Valdés Gázquez, comissionada de la rectora per a l'Escola de Postgrau i la Qualitat Docent de la UAB, de Joan Carbonell Manils, degà de la Facultat de Filosofia i Lletres i de Tomás Peire Fernández, coordinador acadèmic del programa Universitat a l'Abast.

Seguidament, el col·lectiu d’estudiants Plus Actiu de la Universitat a l’Abast explicarà les activitats realitzades durant el curs i els projectes previstos per al proper curs.

A continuació, David Bartrés-Faz, membre de l’Institut de Neurociències de la Universitat de Barcelona, coordinador del Barcelona Brain Stimulation Lab (BBS_LAB), oferirà la conferència de clausura: “Estudi i promoció de l'envelliment cerebral saludable al llarg de la vida”. 

La Universitat a l'Abast, per a majors de 50 anys

El programa institucional Universitat a l’Abast és una iniciativa de la UAB impulsada des de l’Escola de Postgrau que promou la formació al llarg de la vida i l’envelliment actiu.

Durant el curs 2018-2019 més de 450 persones majors de 50 anys han cursat assignatures al campus de la UAB, compartint aules amb els estudiants oficials en diferents titulacions.

La Universitat a l’Abast també dóna suport acadèmic a les Aules d’Extensió Universitària per a persones grans a diferents poblacions del nostre entorn, en les què han participat més de 4.500 persones.

Més informació: www.uab.cat/abast