Últimes places per als màsters i postgraus UAB 2018-2019

ultimes-places-masters

En el web UAB pots consultar l'oferta completa tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis. La majoria de programes ja han tancat l’admissió, però encara en trobaràs que inicien el primer trimestre de 2019. Últimes places!

17/05/2018

La UAB ofereix més d'un centenar de màsters oficials dividits en 17 àrees d'interès, que aporten a l'estudiant una formació avançada, orientada tant a l'especialització professional com a la iniciació a la recerca. L'admissió per al curs 2018-2019 està tancada, però encara poden quedar places en algun màster: contacta directament amb el programa a través de la seva fitxa al web de la UAB. A l'oferta de màsters oficials trobaràs una fitxa de cada màster amb els objectius, les competències, el pla d'estudis i les sortides professionals. Per a resoldre qualsevol dubte, contacta directament amb la coordinació del màster. 

La UAB ofereix també un ampli catàleg de màsters i postgraus propis. Més de 600 programes entre màsters, diplomatures de postgrau i cursos d'especialitzacióEl calendari d'admissions depèn de cada programa i, en molts casos, l'admissió per al curs 2018-2019 encara està oberta. Trobaràs tota la informació detallada a la fitxa web de cada programa. A més, davant de qualsevol dubte també pots contactar directament amb la coordinació omplint el formulari que trobaràs a totes les fitxes.

Pràctiques professionals, docència online i estudis en anglès: La UAB respon al model anglosaxó d’universitat de campus, amb la majoria dels programes presencials. No obstant, en els últims anys el catàleg de màsters i postgraus reflecteix també l'aposta per oferir, a més, una formació de qualitat en modalitat online. La incorporació als plans d'estudi de pràctiques curriculars (obligatòries) o no curriculars (optatives) mostra també la creixent orientació de nombrosos màsters i postgraus cap al foment de la inserció professional. Finalment, la UAB reforça la seva vocació internacional amb una major presència de l'anglès a les aules i de programes impartits al 100% en anglès, així com de màsters i postgraus amb mobilitat internacional.

L'oferta de màsters i postgraus UAB, tant en relació als màsters oficials com en relació als màsters i postgraus propis, constitueix una aposta estratègica de la Universitat Autònoma de Barcelona per contribuir al progrés social mitjançant la formació dels professionals, investigadors i emprenedors que requereixen els sectors econòmics i socials més innovadors. Una inversió en la teva carrera professional amb la garantia de la UAB, 12a universitat del món en el rànquing QS Top 50 Under 50 (tots els rànquings UAB).

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters i postgraus propis UAB
Cursos d'especialització UAB
Màsters i postgraus online
Màsters i postgraus en anglès
Màsters i postgraus amb mobilitat internacional

 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies