Webinar sobre competències digitals i ocupació

Webinar sobre competències digitals i ocupació

Dimecres 10 de març, a les 12.00 h, la CORE d'Educació i Ocupabilitat de la UAB, el grup de recerca en Educació i treball (GRET) i la IMANcorp Foundation han organitzat una jornada oberta a tothom sobre quines són les competències digitals que requereix el món laboral.

24/02/2021

Rafael Merino, coordinador del grup de recerca en Educació i treball del Departament de Sociologia de la UAB, presentarà els resultats del primer informe realitzat en el marc del nou Observatori de Capacitats Digitals i Ocupació. La seva ponència, amb el títol Competències digitals i ocupabilitat. Quines competències? Per a quines ocupacions?, oferirà dades empíriques sobre les competències digitals i mostrarà com varia el domini d’aquestes competències i els seus usos en funció del nivell d’estudis, de la situació laboral i del tipus d’activitat laboral dels individus.

El webinar començarà amb una presentació del vicegerent de Recerca, Ivan Martínez, que donarà pas a una introducció a la temàtica per part de la gerent de la IMANcorp Foundation, Alba Escolà, i finalitzarà amb un espai de debat i reflexió entre totes les persones participants.

L'Observatori de Capacitats Digitals i Ocupació va ser creat recentment, impulsat per la IMANcorp Foundation i la UAB per analitzar les competències digitals segons les variables sociodemogràfiques i diferents indicadors laborals, amb l'objectiu d'impulsar la innovació i el talent, fomentar la cultura de l'estudi i del treball i difondre informació de l'àmbit tecnològic de manera clara, senzilla i accessible per a tota la societat.

Per assistir a aquest webinar, cal fer una inscripció prèvia.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS