Vols ser mentor o mentora d'estudiants internacionals?

Programa Mentor

Ja s'han obert les inscripcions per a fer de mentor o mentora el proper curs 2021/2022. S'adreça als estudiants de grau, que vulugin acompanyar i facilitar l'estada als estudinats internacionals a la UAB. Podeu omplir el formulari fins el 27 de juny de 2021.

07/06/2021

Gràcies a les tasques realitzades els estudiants poden obtenir una experiència intercultural, la pràctica d’idiomes i el reconeixement de crèdits ECTS.

El Programa Mentor 2021/2022 obre les inscripcions fins el dia 27 de juny de 2021.

La figura del mentor o mentora és la de facilitar l’estada dels estudiants internacionals a la UAB i acompanyar-los en la seva integració al món acadèmic, social i cultural de la Universitat. És una oportunitat per viure una experiència positiva d’intercanvi cultural i de creació de xarxes entre estudiants internacionals de diferents procedències i estudiants locals.

Podrà participar-hi l’alumnat local que estigui matriculat d’estudis de grau a la UAB, que estigui realitzant, com a mínim, segon curs i que pertanyi a una facultat on algun estudiant internacional hagi sol·licitat un mentor.

Gràcies a les tasques realitzades podreu obtenir una experiència intercultural, la pràctica d’idiomes i el reconeixement de crèdits ECTS.

Si esteu interessats o interessades, només caldrà que ompliu aquest formulari d'inscripció.

Trobareu més informació al web del Programa Mentor o ens podeu escriure a : mentor.estudiants@uab.cat.