Vine al campus de la UAB en bici i guanya premis

Bicicleta Facultat de Veterinària

A partir del 15 de febrer, i fins el 15 de març, tota la comunitat universitària podrà participar en la segona edició del repte "A la UAB en bici". Tots els participants que superin el repte, que consisteix en fer com a mínim 30 quilòmetres en bicicleta optaran a guanyar premis.

14/02/2018

 
La UAB obre un nou període per a participar en el repte “A la UAB en bici”, dirigit a tota la comunitat universitària. Es comptaran els quilòmetres recorreguts entre el 15 de febrer i el 15 de març per totes les persones inscrites.

L’objectiu del repte és incentivar els desplaçaments en bicicleta entre la comunitat universitària i premiar aquelles persones usuàries que es desplacen de forma sostenible en els trajectes amb destinació o origen UAB. Cada quilòmetre recorregut equival a 2 cicles i superaran el repte les persones que superin un mínim de 60 cicles. Un cop finalitzat el termini, es realitzarà un sorteig per triar un/a guanyador/a entre tots els participants que hagin superat el repte.

Els reptes “a la UAB en bici” formen part del programa de serveis i incentius previstos al Projecte BiciUAB, que proposa una actuació integral per a la promoció de la bici al Campus com a mitjà de transport quotidià. El següent repte es comunicarà al mes de gener. Aquells que tinguin algun suggeriment de millora dels reptes, infraestructures i serveis destinats a la bicicleta els poden enviar a mobilitat@uab.cat.

Més informació

 

Notícies relacionades

Èxit de la sisena Cursa de la UAB en suport de La Marató de TV3

La Cursa Solidària de la UAB torna el diumenge, 16 de desembre

Totes les notícies