"Vine a conèixer la teva biblioteca", noves sessions de formació

Maternitat

El Servei de Biblioteques ha programat una dotzena de sessions informatives sobre les diferents biblioteques de la UAB per tal que la comunitat UAB pugui conèixer quins serveis ofereixen, com accedir als documents, què es pot treure en préstec, etc.

05/09/2019

Cada inici de curs les biblioteques de la UAB programen unes sessions de formació on s'explica els serveis que s'ofereixen, com accedir als documents, què es pot treure en préstec, a qui adreçar-se per resoldre dubtes, etc.

De moment hi ha programades una dotzena de sessions formatives sobre les biblioteques.

Així, el dilluns, 16 de setembre, s'iniciaran aquestes sessions amb la biblioteca de Ciència i Tecnologia com  protagonista, a les 13.00 hores; el dimarts i dimecres, 17 i 18 de setembre, a les 11.00 h. i a les 13.00 hores, es faran les sessions sobre les biblioteques d'Humanitats i de Ciència i Tecnologia, respectivament; i el dijous, 19 de setembre, i el divendres, 20 de setembre, seran sobre la Biblioteca de Ciència i Tencologia.

A la setmana següent, el dimecres i dijous, 25 i 26 de setembre, a les 11.00 h. es faran les sessions sobre la Biblioteca d'Humanitats, i els mateixos dies, a les 15.00 hores i a les 13.30h. respectivament, es faran sobre la Biblioteca de Sabadell.

La primera setmana d'octubre, el dimecres, dia 2, i el dijous, dia 3, serà el torn de la Cartoteca, a les 10.00h. i a les 15.30h. respectivament. I el dimarts, dia 8, i el dijous, dia 10h, a les 12.00 h i  a les 16.00 h., també es faran sessions informatives sobre la Cartoteca de la UAB.

Aquestes sessions s'ofereixen de forma gratuïta i només és necessari inscriure's.

Ell Servei de Biblioteques té l'objectiu de proporcionar recursos informatius i serveis de màxima qualitat d'acord amb els objectius d'excel·lència de la UAB en l'educació, la recerca, la innovació i la transferència de coneixement. Per donar suport a l'estudi, a la docència, a la recerca i a la transferència de coneixements, les biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona disposen d'una dotació important de recursos documentals i d'altres materials i d'un personal qualificat.

Consulteu el calendari de les sessions formatives a www.uab.cat/biblioteques/cursos.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies