Una investigadora predoctoral de la UAB, premi Idea Puzzle 2019

Idea Puzzle Prize

Per segon any consecutiu, una investigadora predoctoral de la UAB aconsegueix el premi Idea Puzzle. Es tracta de Gabriela Rangel Rodríguez amb el seu disseny Comunicación emocional y cambio en niños/as con necesidades complejas de comunicación y sus padres.

04/12/2019

La investigadora predoctoral Gabriela Rangel Rodríguez ha estat guanyadora de l’edició 2019 del premi internacional Idea Puzzle amb el seu disseny de recerca titulat Comunicación emocional y cambio en niños/as con necesidades complejas de comunicación y sus padres. Es tracta d’un treball supervisat per Silvia Blanch i Maria del Mar Badia, professores del Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l’Educació de la UAB.

La cerimònia de lliurament del premi va tenir lloc el 21 de novembre, Dia Mundial de la Filosofia, a Porto. El Premi Internacional Idea Puzzle busca promoure el rigor científic i la rellevància socioeconòmica de la recerca del doctorat. Consisteix en una ajuda econòmica de 1.000 euros al millor disseny de recerca realitzat a partir del programari Idea Puzzle®, un software en línia de disseny de la recerca, basat en la filosofia de la ciència, que integra la teoria, el mètode, les dades, la retòrica i l’autoria, anticipant les qüestions claus que el supervisor pot plantejar durant el procés de desenvolupament de la tesi doctoral. 

La UAB col·labora amb Idea Puzzle des de fa anys i tots els investigadors predoctorals tenen accés tant al programari com a la participació en el premi. La passada edició va ser un altre investigador predoctoral de la UAB, Jaume Gardela, qui va aconseguir el guardó amb la seva tesi Development of vitrification cryotolerance in bovine oocytes through cold stress supervisada per Manel López Béjar, professor del Departament de Sanitat i d'Anatomia d'Animals de la UAB.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies