Una estudiant de Dret, guardonada pel seu TFG sobre el món casteller

Laura Ruiz Flora, guanyadora de l'accèssit dels IV Premis CEPAC

L’alumna de la Facultat de Dret de la UAB, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells) amb el treball “Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte.”

27/11/2020

El jurat del premi ha valorat el rigor i fonamentació del treball, i la importància del mateix donat que es tracta d’una matèria encara no estudiada i molt interessant per a les colles castelleres i els ajuntaments.

L’estudiant de Dret de la UAB, Laura Ruiz Floria, ha obtingut l’accèssit del IV Premi CEPAC (Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells), dotat amb 500 euros, gràcies al treball “Aproximació a la regulació administrativa del món casteller: de la subvenció al contracte.”

La guanyadora s’ha mostrat molt contenta pel premi i ha agraït a la tutora  del treball, Roser Martínez, l’ajuda i guia al llarg de tot el treball.  

El treball de Ruiz posa el focus en les subvencions i contractes que reben les colles castelleres. Precisament, la temàtica del TFG ha estat valorada molt positivament pel jurat del premi qui ha adjectivat el treball d’”oportú”, “donat que es tracta d’una matèria encara no estudiada i molt interessant per a les colles castelleres i els ajuntaments”. També han valorat el “rigor” i “fonamentació” presents al llarg de tot el treball.

El Premi CEPAC és un certamen organitzat pel Centre de Prospectiva i Anàlisi dels Castells, amb el suport de la Biennal del Concurs de Castells i l’Ajuntament de Tarragona.

El jurat ha estat format per Biel Senabre, com a representant del CEPAC; Sergi Font, com a president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya; Aitana de la Varga, com a personal docent de la URV; i Jaume Rosset i Alfonso González com a experts en el món casteller. Guillermo Soler n’ha exercit de secretari. 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies