Sala de premsa Premsa i mitjans

Un treball de fi de grau es converteix en un programa de televisió

Senyora Isabel

El programa "Senyora Isabel", que serà emès al Canal 33, parteix d'un treball de fi de grau que reflecteix la relació especial entre la Georgina Torrado, graduada en Comunicació Audiovisual, la seva àvia Isabel Oliva i el món de la poesia.

19/11/2020

El treball de fi de grau de Georgina Torrado, graduada en Comunicació Audiovisual per la UAB, ha estat seleccionat entre més de 150 projectes per emetre’s al Canal 33 l’any vinent. El treball, que va ser tutel·lat per Xavier Morral, professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació i productor audiovisual, ha estat la base del programa "Senyora Isabel", apadrinat per la productora Minifilms SL.

"Senyora Isabel" és un programa cultural que plasma l’experiència de les diferents maneres de sentir i entendre la poesia. Tot sorgeix gràcies a l’àvia de la Georgina Torrado, la Isabel Oliva, una dona de 95 anys que fa de la poesia una eina per afrontar el dia a dia i les emocions.

El treball va ser presentat a la convocatòria pública de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de nous projectes. Dels 150 projectes seleccionats, va ser un dels vint escollits per presentar-se al pitching públic i finalment convertir-se en una de les cinc propostes que la Corporació produirà per emetre durant el 2020.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat