Un taller virtual de la UAB analitzarà si la intel·ligència artificial és una oportunitat o una amenaça

Intel·ligència artificial

La sessió és exclusiva i gratuïta per a l'alumnat de la Universitat i la impartirà Carles Gómara, expert en TIC i gerent d'Innovació a ACCIÓ, Agència per la Competitivitat de l'Empresa de la Generalitat. Serà el proper 19 de maig, dimecres, a les 13.00 h a través de Microsoft Teams.

06/05/2021

El taller en línia Intel·ligència artificial (IA): una amenaça o una oportunitat?, a càrrec de l'expert Carles Gómara, revisarà els darrers avenços en intel·ligència artificial i com influeixen en la nostra vida quotidiana. Anomenem intel·ligència artificial la capacitat de les màquines per prendre decisions intel·ligents gràcies a algorismes informàtics.

Gómara és especialista en Administració de la Innovació, Innovació Oberta i Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), a més d'expert en blockchain. Fa de gerent d’Innovació d’ACCIÓ, on també és el coordinador del Mobile International Program. Per altra banda, acumula una extensa trajectòria en lideratge, administració i desenvolupament d’equips multidisciplinaris.

El taller està organitzat pel programa UAB-Emprèn i forma part de la seva oferta formativa per desenvolupar les habilitats i les competències necessàries en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria social.

Per tal d'assistir al taller només cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-s'hi.