Un taller per coidear accions des de la Universitat per prevenir el suïcidi

Imatge del Campus de la UAB

Dilluns 16 de novembre, de 12.30 a 15 h, la CORE de Salut Mental de la UAB organitza una jornada adreçada a la comunitat universitària i entitats i institucions del territori per pensar col·lectivament actuacions a realitzar des del campus universitari per a la prevenció del suicidi.

04/11/2020

Dins de les activitats del Campus Saludable i Sostenible, el passat 7 d’octubre va tenir lloc un webinar dedicat a exposar els principals reptes sobre prevenció de suïcidi en joves. Hi van participar dos experts de l’Hospital Parc Taulí, i una persona de l’entitat "Després del Suïcidi: Associació de Supervivents", que van posar les bases sobre les quals iniciar el treball al Campus: coneixement epidemiològic, estigma i prevenció.

Com a resultat, aquesta primera sessió del dia 16 de novembre té com a objectiu pensar accions que es puguin fer a la UAB en matèria de prevenció. És una jornada participativa oberta a tota la comunitat universitària i a les entitats i institucions del territori.

Serà un laboratori d’idees que es farà al Living Lab de Salut Mental, que coordina la CORE de Salut Mental als UAB Open Labs, tot i que en aquesta ocasió els assistents s’hauran de connectar virtualment. Amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB, serà una sessió dinamitzada, utilitzant la metodologia design thinking, per tal de finalitzar amb la definició i elecció de les actuacions per implementar al Campus.

Si voleu participar heu d’enviar un correu a core.salut.mental@uab.cat. La sessió serà virtual, via Teams.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies