Un emprenedor de UAB-Emprèn comparteix la seva experiència com a creador d'una 'startup'

Josep Arguimbau

Josep Arguimbau, emprenedor de UAB-Emprèn i fundador i CEO d'Arspect, protagonitzarà la propera UAB Session. Serà el dia 19, dimecres, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica. Arspect lloga i ven obres d'art contemporani i va guanyar el concurs Startup Lab UAB 2017.

07/02/2020

Les UAB-Session són sessions formatives que permeten conèixer de primera mà altres experiències emprenedores per tal d’ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria. El proper dia 19 de febrer, dimecres, a partir de les 13.00 h, se'n celebrarà la propera a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica (edifici RR, primera planta, damunt del bar). Estarà protagonitzada per l’alumne de Dret de la UAB Josep Arguimbau.
 
Per tal d’assistir-hi, només cal enviar un correu amb les dades personals a uab.empren@uab.cat confirmant l’assistència.
 
Arguimbau és participant del programa UAB-Emprèn, ha competit a UAB Reptes 2017 i va guanyar el primer premi del concurs Startup Lab UAB 2017 amb el seu prototip d’Arspect. A més, ha estat representant de la Universitat al congrés BizBarcelona 2018. Actualment, a banda de rebre l’assessorament de UAB-Emprèn, la seva startup ha estat acollida en una incubadora a Barcelona. En paral·lel, ha començat a presentar el negoci en fires internacionals del sector de l’art a Màlaga i Palma.
 
Arspect lloga i ven obres d'art contemporani perquè molts espais, tant en oficines com en hotels, "tinguin traces de color i facin de la rutina o el descans una millor experiència".

 

Notícies relacionades

Totes les notícies