Un emprenedor de la UAB relata la seva experiència professional des de Nairobi en una 'UAB Session' en línia

Arnau Giró

Arnau Giró va estudiar Publicitat i RRPP a l’Autònoma i va entrar al programa UAB-Emprèn el 2014. Ara és cap de Producte en una empresa de fintech a la capital de Kènia. Compartirà la seva experiència el 5 de maig, a les 13.00 h, en una sessió de Microsoft Teams exclusiva i gratuïta per a l’alumnat. 

22/04/2021

L’emprenedor Arnau Giró, que va cursar el Grau de Publicitat i Relacions Públiques a la UAB, protagonitzarà la primera UAB Session internacional, en connexió des de Nairobi, el proper 5 de maig, dimecres, a les 13.00 h a Microsoft Teams. Organitzades pel programa UAB-Emprèn, les UAB Session són accions formatives exclusives i gratuïtes per a l’alumnat de l’Autònoma, que permeten conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria. 

Des d’octubre de 2019, Giró fa de cap de Producte a AZA Finance, una companyia de fintech keniana que ofereix solucions de transferències transfrontereres de diners i divises. Concretament, lidera un producte API focalitzat en la infraestructura de pagaments a l'Àfrica. Abans de traslladar-se a Nairobi, va treballar en una altra fintech, BitPesa -ubicada a Londres-, i a Bandit, una empresa de recursos humans especialitzada en IT i perfils digitals. 

El 2014, mentre acabava els seus estudis universitaris, va entrar a UAB-Emprèn amb el seu projecte Junior Brief. A través de UAB-Emprèn va participar en programes d’emprenedoria com Booster-e, del Banco Santander, que el va dur a fer una estada de tres mesos a la startup Nubelo (a l'Argentina), a la qual es va incorporar després com a product manager

Per tal d'assistir a la UAB Session només cal formalitzar la inscripció a través d’aquest enllaç. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-se a la reunió de Microsoft Teams.