Un emprenedor de la UAB explica 'El repte de fer créixer una startup' en una sessió virtual

JosepArguimbau

Josep Arguimbau, graduat en Dret a la UAB i emprenedor de UAB-Emprèn, compartirà la seva experiència com a fundador i CEO d'Arspect, plataforma de lloguer d'obres d'art. Serà el 25 de novembre, a les 13.00 h, en una sessió de Microsoft Teams exclusiva i gratuïta per a l’alumnat.

13/11/2020

L'emprenedor de l'Autònoma Josep Arguimbau protagonitzarà la primera UAB Session del curs, que porta per títol El repte de fer créixer una startup. Així doncs, inaugurarà una sèrie de sessions formatives en línia que permetran conèixer de primera mà experiències emprenedores i ampliar coneixements i competències en l’àmbit de la generació d’idees i l’emprenedoria.

Arguimbau és participant del programa UAB-Emprèn, ha competit a UAB Reptes 2017 i va guanyar el primer premi del concurs Startup Lab UAB 2017 amb el seu prototip d’Arspect. A més, ha estat representant de la Universitat al congrés BizBarcelona 2018.

Arspect lloga obres d'art contemporani perquè molts espais, tant en oficines com en hotels, "tinguin traces de color i facin de la rutina o el descans una millor experiència". Actualment, ja compta amb un equip de quatre persones i es troba en una incubadora, a punt d'iniciar una primera ronda de finançament.

En la UAB Session, Arguimbau explicarà com va crear i com està fent créixer Arspect, tot superant els reptes que troba en el camí.

Per tal d'assistir a la UAB Session només cal sol·licitar-ho a uab.empren@uab.cat. Un dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un enllaç que els permetrà connectar-se a la reunió de Microsoft Teams.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies