Un curs per a estudiants de grau ajuda a gestionar l'estrès i les emocions

Estudiants

Un curs presencial de la Facultat de Psicologia oferirà a l'alumnat de grau eines per gestionar l'estrès i les emocions: manegar conflictes, fer front als exàmens, etc. El curs es desenvoluparà entre octubre i novembre, en sessions de tarda, i hi ha la possibilitat de sol·licitar una beca per a la inscripció, que roman oberta fins al 23 de setembre.

08/07/2021

La Unitat d'Estrès i Salut del Servei de Psicologia i Logopèdia (SPL) de la Facultat de Psicologia de la UAB organitza un curs de gestió de l'estrès i de les emocions per a estudiants de grau. El curs es realitzarà els propers mesos d'octubre i novembre i les inscripcions romandran obertes fins al 23 de setembre.

L'objectiu del curs és proporcionar eines per mantenir l'estabilitat emocional davant les complicacions diàries dels estudis de grau. L'alumnat aprendrà a identificar fonts d'estrès, establir prioritats, gestionar el temps, manegar conflictes interpersonals, fer front a l'ansietat pels exàmens i aplicar la relaxació basada en l’atenció plena (mindfulness).

El curs serà presencial, es desenvoluparà en sis sessions de dues hores cadascuna i seguirà un mètode de treball en grup basat en exercicis pràctics. Es desenvoluparà a la tarda, de 15 a 17 h, i les sessions tindran lloc els dies 6, 13 i 20 d'octubre, i els dies 3, 10 i 17 de novembre.

El preu de la inscripció és de 180 euros per a estudiants matriculats a la UAB i de 240 euros per a altres estudiants. S'oferirà també la possibilitat d'accedir a una beca a les persones amb dificultats per assumir la inscripció: les persones becades podran inscriure's amb una taxa de 15 euros.

Més informació: Curs sobre gestió de l'estrès i de les emocions per a estudiants de grau

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
  • Educació de qualitat