Tres revistes de la UAB obtenen el Segell de Qualitat de la FECYT

Revistes científiques

Quinze revistes científiques editades per la UAB tenen el Segell de Qualitat de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. A la sisena convocatòria d'aquesta distinció, han estat reconegudes tres noves publicacions: Brumal, Mitologías Hoy i Rubrica Contemporanea.

17/05/2019

Les revistes científiques de la UAB Brumal. Revista de Investigación sobre lo Fantástico, Mitologías Hoy. Revista de Pensamiento, Crítica y Estudios Literarios Latinoamericanos i Rubrica Contemporanea han estat distingides amb el Segell de Qualitat de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia. La FECYT ha fet pública la llista provisional de la sisena convocatòria d’avaluació de la qualitat editorial i científica de les revistes espanyoles a la seva pàgina web. Entre totes les revistes presentades, es distingeixen les millors publicacions de cada àrea.

La convocatòria forma part del projecte ARCE, que té l’objectiu d’impulsar les revistes científiques espanyoles de qualitat contrastada donant-los suport en la professionalització i internacionalització i millorant-ne la visibilitat. Les revistes participants poden ser de qualsevol àmbit del coneixement i han de tenir, almenys, cinc anys de vida editorial continuada i disposar d’ISSN.

El segell té una vigència de tres anys. Transcorregut aquest termini, les revistes el renoven automàticament per un període d’un any, sempre que superin els llindars establerts quant a visibilitat i impacte. Amb el reconeixement a aquestes tres revistes, les publicacions allotjades al Servei de Revistes Digitals en accés obert de la UAB que actualment mantenen el segell són una quinzena. A més de Brumal, Mitologías Hoy i Rubrica Contemporanea, l'han obtingut Anàlisi. Quaderns de Cultura i Comunicació, Anuario Lope de Vega, Catalan Journal of Linguistics, Documents d’Anàlisi Geogràfica, Dynamis. Acta Hispanica ad Medicinae Scientiarumque Historiam Illustrandam, Educar, Enrahonar, Enseñanza de las Ciencias, Papers. Revista de Sociologia, Publicacions Matemàtiques, Revista de Psicología del Deporte i Studia Aurea.

Més informació: REDI: publicar en revistes de la UAB

 

Notícies relacionades

Unitat de Biocontenció de l’IRTA-CReSA

Es revelen més detalls del primer gat infectat amb SARS-CoV-2 a Espanya

Els gats poden infectar-se per SARS-CoV-2 sense que els afecti la salut i tampoc poden transmetre'l a les persones. Així ho confirma un equip de recerca de  l'IRTA-CReSA, del qual forma part el catedràtic de la UAB Joaquim Segalés. Un estudi en què col·labora l'Hospital Clínic Veterinari avaluarà ara com les mascotes poden infectar-se amb el coronavirus.

Totes les notícies