Treballar des de casa amb tecnologia de forma saludable

Treballar des de casa amb tecnologia de forma saludable

El dijous 25 de març es va presentar el webinar “Com prevenir el tecnoestrès: estudiar o treballar des de casa de forma saludable”, on es van donar consells molt interessants per a portar de la millor manera possible la situació excepcional que estem vivint enguany.  La sessió es va realitzar via Microsoft Teams a les 12:00 h. Per accedir al webinar feu clic a la notícia.

23/03/2021

En temps de pandèmia hem de tenir encara més cura de la nostra salut. Un dels temes que més preocupació genera als treballadors i als estudiants és el fet de treballar o estudiar sense sortir de casa. Partint d’aquest problema, es va presentar el webinar “Com prevenir el tecnoestrès: estudiar o treballar des de casa de forma saludable”, que va tenir lloc el dijous 25 de març a les 12:00 h.

La sessió va ser liderada per Yolanda Valentín, Psicòloga i tècnica superior en PRL (Egarsat), i en aquesta es van tractar temes com ara, com han afectat les tecnologies en les nostres relacions socials, aspectes positius i negatius de la utilització de tecnologies, què és el tecnoestrès i recomanacions per treballar des de casa de forma saludable.

Per visualitzar el webinar feu clic al cartell.

 

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

Totes les notícies