Tenim nova web Alumni a la UAB!

Nova web Alumni UAB

La nova web Alumni UAB posa en valor la xarxa Alumni i n’afavoreix la connexió i la interacció. Com a grans novetats, l’accés a un espai personal i l’anglès com a nou idioma.

16/12/2019

La nova web incorpora un espai personal on hi poden accedir totes aquelles persones titulades a la UAB per a sol·licitar els serveis que la Universitat posa al seu abast en matèria de formació continuada, ocupabilitat i networking.

La nova web Alumni UAB té com a objectiu principal esdevenir un canal de comunicació dinàmic de la xarxa alumni de la Universitat Autònoma de Barcelona. Posa en valor trajectòries i iniciatives de persones titulades a la UAB així com projectes i accions per a fomentar la seva millora professional. Ofereix informació actualitzada sobre convocatòries, cursos i ofertes laborals alhora que vincula la xarxa amb les facultats i escoles de la Universitat i el seu sector professional de referència.

Destaca una agenda amb propostes d’interès; conferències i jornades d’actualització de coneixement, trobades de promoció, sessions networking i tallers competencials, entre d’altres. A més, la web s’adapta a tots els dispositius, la podeu consultar des d’un ordinador de sobretaula, mòbil o tauleta, per facilitar-vos la connexió i la interacció.

Com a gran novetat, un espai personal on hi poden accedir totes aquelles persones titulades a la UAB per a sol·licitar els serveis que la Universitat posa al vostre abast en matèria de formació continuada, ocupabilitat i networking. Uns serveis pensats especialment per a vosaltres.

D’altra banda, la web està disponible també en anglès, fent així que els continguts i serveis siguin accessibles per a tota la xarxa internacional de persones titulades a la UAB residents a més de 100 països, i també pels integrants dels chapters internacionals de la Universitat.

Una web en constant evolució que creixerà al ritme que creix la xarxa de més de 200.000 persones titulades a la UAB.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies