Sala de premsa Premsa i mitjans

'Taller de Tècniques per a la Creativitat (bàsic)', gratuït, a l'espai UAB-Emprèn

Creativitat

La creativitat és una de les competències més demandades en l'entorn educatiu i laboral. Impartit per l'experta Maria Batet, aquest taller s'adreça a tot l'alumnat de la UAB i tindrà lloc el proper 10 d'octubre, dilluns, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica.

27/09/2022

La creativitat és una habilitat innata, però no sempre està prou desenvolupada, especialment en l’edat adulta. Per aquest motiu, és recomanable conèixer i posar en pràctica algunes tècniques per potenciar-la i millorar la nostra capacitat de generar idees i gestionar projectes. Aquest és l’objectiu del taller Tècniques de Tècniques per a la Creativitat (bàsic), que el programa UAB-Emprèn ofereix de forma gratuïta a tot l’alumnat de la UAB.

L’experta Maria Batet, emprenedora i mestra que s’ha especialitzat en l’acompanyament a persones emprenedores, serà l’encarregada d’impartir la sessió. Serà el proper 10 d'octubre, dilluns, a les 13.00 h a l’espai UAB-Emprèn a la plaça Cívica (edifici RR, primera planta, damunt del bar).

El taller inaugura la programació d'activitats de formació en competències emprenedores del programa UAB-Emprèn per al curs 2022-2023.

Inscripcions en aquest enllaç.