Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries

Cartell del Webinar

La tercera setmana de març va començar amb un webinar molt interessant: “Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries”. Aquest es va realitzar el dimarts 16 de març a les 12:00 h via Teams. 

11/03/2021

El dimarts 16 de març a les 12:00 h va tenir lloc el webinar “Som el que mengem: Sostenibilitat i sobirania alimentària a les aules universitàries”. 

Pep Espluga (IGOP & ARAG - UAB) va ser el moderador de la sessió i en aquesta hi van participar: 

  • Sandra Saura-Mas, professora d’ecologia de la UAB
  • Ester Benages, professora de didàctica de les arts de la UAB
  • Cristian Ferrer, professor d’història de la UAB

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
  • Fam zero
 

Notícies relacionades

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

Totes les notícies