Sala de premsa Premsa i mitjans

Sis estudiants de la UAB, reconeguts als Campionats de Catalunya Universitaris

Reconeixement esportistes
Carles Sisó, cap de Competicions i Seccions esportives; Alba Ropero, premi en karate femení; Lidón Muñoz, premi en natació femení i millor esportista; Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura; Jan Gómez, premi en rugbi masculí; Agustí Serra, Cap de la Unitat de Producció (SAF) i Andreu Benet, director del SAF.
Sis estudiants de la UAB es van proclamar campions de les seves categories esportives a la cloenda de la 33a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), celebrada el passat 9 d’octubre, a la Universitat Politècnica de Catalunya, organitzadora de l’edició d’enguany. La nedadora Lidón Muñoz, a més, es va endur el premi a la millor esportista femenina dels campionats. 

08/10/2018

La cloenda de la 33a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris (CCU), celebrada el passat 9 d’octubre, va acollir un acte de reconeixement als esportistes universitaris més destacats de les competicions, on sis estudiants de la UAB van rebre sengles distincions com a esportistes universitaris més destacats en les seves categories: Mario Sinués, estudiant de la Facultat de Medicina, en btt masculí; Aldair Alba, de la Facultat de Dret, en e-sports;  Ramon Roca, de l’Escola de Doctorat, en judo masculí; Alba Ropero, de la Facultat de Medicina, en karate femení i Jan Gómez, estudiant de la Facultat de Traducció i d’Interpretació, en rugbi masculí.

Lidón Muñoz, de la Facultat de Medicina, es va proclamar guanyadora en natació femenina i va ser escollida com a millor esportista femenina de la 33a edició del CCU.

Durant l’acte, es va entregar el relleu de la coordinació per als Campionats de Catalunya Universitaris 2019 a la Universitat de Barcelona.

Medaller de la UAB en els Campionats de Catalunya Universitaris 2018
 
En esports d’equip, els ‘Centaures de l’Autònoma’, l’equip de rugbi de la Universitat, es van proclamar guanyadors del CCU de rugbi 7 masculí.

A més, els equips de handbol femení i masculí i de voleibol femení es van posicionar segons en la classificació.

A nivell individual, s’han aconseguit un total de 40 medalles: 17 a atletisme, 1 a cros, 2 a karate, 8 a natació, 4 a judo i 8 a taekwondo.