Sessió dedicada al benestar emocional. Com podem millorar la nostra felicitat a la feina?

Cartell del Webinar

En el marc de les activitats setmanals del Campus SiS, el passat dijous 17 de desembre Joaquim Viñas, formador en Felicitat en el Treball, ens va donar les claus per a millorar la nostra felicitat a la feina. La sessió va tenir una durada d'una hora i es va realitzar de manera virtual.

09/12/2020

Podem realment augmentar la nostra felicitat a la feina? Com la COVID-19 ha impactat en el benestar de les organitzacions? Què podem fer en el nostre dia a dia per augmentar la nostra pròpia felicitat?

Totes aquestes preguntes les va resoldre l’expert Joaquim Viñas, Formador en Felicitat en el Treball, el dijous dia 17 de desembre a les 18:30 h.

Durant la sessió es va parlar sobre com el concepte de felicitat a la feina s'ha convertit en els últims anys en un avantatge competitiu, es va explicar què diu la ciència sobre el que realment millora el nostre benestar en el treball i es va analitzar l'impacte que ha tingut la COVID-19 en l'estat d'ànim de l'organització.

En el segon bloc l'expert va donar alguns consells sobre com podem millorar la nostra felicitat a la feina en aquests moments, a través d'eines clau des d'una perspectiva pragmàtica, generant un impacte positiu en nosaltres mateixos, en les persones que ens envolten i en la mateixa organització.

Pròximament podreu accedir al webinar gravat en aquesta mateixa notícia.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Salut i benestar
 

Notícies relacionades

S'organitzen les proves ràpides del VIH gratuïtes pel Zero Discrimination Day

Fes-te la prova ràpida del VIH gratuïtament

L’1 de març de 2021 en el marc del Zero Discrimination Day la FAS junt amb el comitè 1 de desembre i Actua Vallès organitzaran proves ràpides del VIH completament gratuïtes i obertes a qui vulgui al Centre de Recursos de la Plaça Cívica.

Cartell del Webinar

"Com afrontem l’impacte psicosocial de la pandèmia?”

El dijous, 18 de febrer, tindrà lloc el webinar que encapçala el segon cicle d’activitats del Campus SiS, des de les 11:30 fins a les 13:00 h, que tracatarà de l’impacte psicosocial de la pandèmia, amb professorat i personal investigador del Departament de psicologia bàsica, evolutiva i d’educació així com del Core de Salut Mental de la UAB. La sessió es realitzarà via Microsoft Teams.

Totes les notícies