Sessió de co-creació de projectes d'aprenentatge servei a la UAB

Cartell de la Jornada Aps per PAS i PDI i entitats

L'Oficina per a l'Aprenentatge i Servei (ApS) a la UAB organitza una sessió virtual de co-creació de projectes ApS amb entitats socials i mediambientals i professorat de l'Autònoma el proper 15 de juny de 10h a 11:30h.

 

18/05/2021

El dimarts 15 de juny, de 10 a 11.30h, en el marc de la II Jornada ApS UAB, es durà a terme una sessió virtual de co-creació de projectes ApS per a aquelles entitats socials o ambientals i/o centres públics amb interès en desenvolupar projectes d’aprenentatge servei amb la Universitat Autònoma de Barcelona. Està dirigida al professorat i a entitats

L’objectiu és identificar millor les necessitats i pensar en possibles solucions, és a dir, co-crear un inici de possibles projectes ApS juntament, entitats i professorat. Per això, durant la sessió les participants es distribuiran en sales segons els diferents àmbits de coneixement. Cada sala serà dinamitzada per membres de la comissió permanent d’ApS i de les CORE de la UAB (xarxes de recerca, generadores de coneixement, formades per grups i centres de recerca de l’entorn del Campus d’Excel·lència Internacional de la UAB).

Cal inscriure’s aquí abans del 8 de juny.

II Jornada ApS a la UAB

Jornada organitzada per l’Oficina ApS de la UAB, gestionada per la Fundació Autònoma Solidària, i que vol donar a conèixer la metodologia de l'aprenentatge servei i els projectes de compromís social, així com a instruments per introduir-los a les assignatures de la UAB i bones pràctiques realitzades a altres universitats.

El programa de l’activitat és el següent:

10 – 11.30h Sessió virtual de co-creació de projectes ApS 

Adreçada a professorat de la UAB, a entitats socials i/o ambientals i a centres públics, tant si ja s’ha realitzat algun projecte d’ApS com si no.

12-12.30h  Acte d’entrega de la I Menció ApS dels Premis als millors Treballs de Fi de Grau sobre desenvolupament sostenible i justícia global 

Reconeixement als diferents treballs premiats i discursos dels seus autors i autores.

12.30-13h Taula Rodona: Què suposa participar en un TFG en ApS? 

Amb participants d’un TFG en ApS des del punt de vista de l’alumnat, del professorat i de les entitats col·laboradores. 

L’entrega de premis i la taula rodona es podran seguir en directe pel canal de Youtube de la UAB).