Segona conferència global de Dret Animal

Global Conference Dret Animal

Els propers dies 10 i 11 de juliol, l'Hotel Campus acollirà la II Conferència Global de Dret Animal, organitzada per l'equip del Màster en Dret Animal i Societat de la UAB en col·laboració amb la College of Law de la Michigan State University i el Center for Animal Law Studies de la Lewis & Clark University.

07/07/2014

Les jornades comptaran amb la intervenció de 28 ponents procedents de més de 15 països diferents, la majoria professors de dret especialitzats en dret animal que han ensenyat i escrit sobre aquesta temàtica.

L'objectiu d'aquesta trobada estudiar i debatre sobre les lleis que fan referència a animals i els problemes i desafiaments que presenten per les diferències culturals existents a nivell internacional.

La conferència, amb més de 180 assistents, ajudarà a establir l'agenda jurídica i acadèmica en l’àmbit del dret dels animals en els anys següents.

Obrirà la trobada Jean Pierre Marguénaud, professor de Dret Privat de la Université de Limoges (France), amb la conferència “The emergence of a new legal discipline in Europe: Animal Law”.

La trajectòria de la I Global Conference, celebrada fa 10 anys als Estats Units, indica que serà un esdeveniment important i ambiciós, que establirà l’agenda jurídica i acadèmica dels propers anys en el dret animal. L’actualitat de la conferència es podrà seguir en directe des del blog www.galcbarcelona.blogspot.com.es i a twitter amb el hastag #galcbcn.

El programa de la conferència es pot consultar al web:
www.derechoanimal.info/esp/page/2988/welcome


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies