S'obre el període d'inscripcions als Premis Literaris

ConvoPremisLiteraris2019

Del 10 de desembre de 2018 a l’11 de febrer de 2019 s’obre el període de presentació dels originals per participar en la nova edició dels Premis Literaris que convoquen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la UAB.

19/12/2018

Del 10 de desembre de 2018 a l’11 de febrer de 2019 s’obre el període de presentació dels originals per participar en la nova edició dels Premis Literaris que convoquen l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i la Universitat Autònoma de Barcelona.

La cita cultural, que té per objectiu promoure la difusió d’obres originals i inèdites incloses en gèneres diversos, com la novel·la, la poesia o la narrativa, arrenca un any més amb les següents modalitats de premis:

XXV Premi de Novel·la «Valldaura-Memorial Pere Calders»

XXIV Premi de Poesia «Miquel Martí i Pol»

X Premi de Narrativa Breu «Caterina Albert»

Un any més, les bases del concurs i la modalitat d’entrega d’originals es podran consultar a través de la pàgina web habilitada per al certamen literari: http://premis-literaris.uab.cat


 

Notícies relacionades

Exposició de Neuromarketing

La UAB acull una exposició sobre neuromàrqueting

El proppassat dijous, 10 de gener, es va inaugurar l’exposició “Neuromàrketing: ciència, empresa i publicitat. No m’ho puc treure del cap!”, comissariada pel professor Pere Navalles. La mostra es pot visitar fins al 15 de febrer, a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General.
Llegir més

MariusSerraTocatsLiteratura

"Tocats de literatura", jornada per als estudiants de Batxillerat

Per tal de potenciar l'interès per la literatura catalana entre l'alumnat de Batxillerat, la UAB ofereix, conjuntament amb el Programa Argó de l'ICE, la jornada Tocats de literatura 2019, a la Facultat de Filosofia i Lletres el proper divendres, 18 de gener. L'escriptor Màrius Serra obrirà la sessió plenària, que donarà pas a sis tallers que van de la narrativa al guió televisiu, passant pel rap, la glosa o la publicitat. Llegir més

Totes les notícies