S'ajorna el Saló Futura, saló de màsters i postgraus

Saló Futura 2020

La UAB torna al Saló Futura, el saló que recull tota l'oferta de màsters i postgraus. Si ets estudiant de la UAB o vols visitar el nostre estand, ja pots aconseguir la teva invitació!

04/03/2020


No pots venir? Visita l'oferta de màsters oficials, màsters i postgraus i doctorats directament al web de la UAB. Admissió oberta!

ACTUALITZACIÓ (11/03/2020):
Davant la situació actual i atenent a les mesures de prevenció aprovades pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya en relació al COVID-19, Fira de Barcelona posposa les dates de celebració del Saló de l’Ensenyament i del Saló Futura per “reconvocar-los abans del període de preinscripcions”. Tan aviat com tinguem més informació, la publicarem en aquesta mateixa pàgina.

 

Si formes part de la comunitat universitària de la UAB i vols visitar-nos al Saló Futura, el saló dels màsters i postgraus, ja pots recollir la teva invitació a l'InfoUAB de la Plaça Cívica presentant el carnet universitari (màxim 2 entrades per persona). En cas que ho prefereixis, pots també descarregar-te-la gratis des de la pàgina web de compra anticipada fent servir el codi promocional de la UAB: F3BE7B0B.

Com cada any, la UAB presentarà la seva oferta formativa i de serveis de màsters i postgraus al Saló Futura, que se celebra durant la setmana de la Formació i el Treball a la Fira de Barcelona, una de les cites imprescindibles del món educatiu. Durant aquesta setmana es celebra també el Saló de l'Ensenyament. A més, a l'estand de la UAB podràs informar-te dels estudis de postgrau directament de part del professorat de les diferents facultats de la Universitat (properament publicarem la distribució horària de les facultats)

Aquest any Futura obre les seves portes el divendres 20 i dissabte 21 de març, de 10 a 20 hores al Palau 5 de la Fira de Barcleona del Recinte Montjuïc (al costat de la Font Màgica). El saló dels màsters i postgraus és una oportunitat única per conèixer de primera mà les diferents opcions d'estudis de postgraus, màsters i doctorats. 

Si no pots visitar-nos al nostre estand al Saló Futura, no pateixis, pots veure els màsters, postgraus i doctorats que oferim a la web de la UAB. Les admissions ja són obertes! A més, si et fas Alumni Premium gaudiràs d'un 10% de descompte en màsters i postgraus propis de la UAB i en màsters oficials (no subvencionats) gestionats per la Fundació UAB.

Més informació:
Màsters oficials UAB
Màsters propis i postgraus
Doctorats
Futura, saló dels màsters i postgraus

 

Notícies relacionades

Totes les notícies