S’obren les inscripcions per la setmana del parlament universitari

imatge_spuni

Aquesta activitat et permetrà conèixer a fons el funcionament del nostre Parlament, tothom que hi participa de les sessions d’aquest, així com les funcions dels polítics que ens representen.

03/07/2020

Del 13 al 23 de juliol pots participar de l’SPUNI, la setmana del parlament universitari. Al llarg d’aquests dies, el parlament obre les seves portes als estudiants de les universitats. Enguany, tot i la situació, aquest taller segueix en marca, tot i que de forma telemàtica.

Amb la participació d’alguns professors experts en la matèria i representants del Parlament de Catalunya i d’altres àmbits polítics i institucionals catalans, es faran un seguit de seminaris en línia en què es podrà conèixer quines són les funcions del nostre Parlament, així com de les persones que hi treballen en el seu funcionament.

Durant aquests dies, personalitats com Roger Torrent, president del Parlament, que donarà el tret de sortida als seminaris, o periodistes amb una llarga trajectòria cobrint la informació política, seran alguns dels que impartiran les sessions. A banda, també se simularan debats, treballs en grups i sub-grups del Parlament, i taules rodones per intercanviar opinions. Així mateix, podreu posar-vos a la pell dels polítics, fent diferents rols: de parlamentaris, periodistes, filòlegs...

Es tracta d’una oportunitat única per entendre com funciona la política de casa nostre, lluny del focus mediàtic a la que està sotmesa cada dia tant a la premsa com a les xarxes socials.

Si vols conèixer més informació al respecte, pots consultar el programa oficial de l’activitat, o veure les bases a la web de participació de la UAB. I si t’interessa, en aquest últim enllaç també trobaràs el formulari per poder-te inscriu-te. Un cop feta l’activitat, a banda dels nous aprenentatges, podràs obtenir 2 ECTS per a la teva carrera.

 

Notícies relacionades

Estudiants

El doble grau en Física i Matemàtiques a la UAB torna a ser l'estudi amb la nota de tall més alta del sistema universitari

El doble grau en Física i Matemàtiques que ofereix la UAB ha obtingut, un any més, la nota de tall més alta de tot el sistema universitari català, un 13,528 sobre 14. En 74 titulacions de la UAB, del més d'un centenar que ofereix, la nota d'accés ha pujat respecte el curs passat, en un any rècord de preinscripcions universitàries. El 22,3% dels estudiants han sol.licitat en primera preferència la UAB.

María Valdés i Maite Paramio

Canvis a l’Equip de Govern

A partir de l’1 d’agost seran efectius canvis a l’Equip de Govern de la UAB. María Valdés serà la nova vicerectora de Programació Acadèmica i de Qualitat i María Teresa Paramio, nova vicerectora d’Igualtat i d’Ocupabilitat. El vicerector Màrius Martínez assumeix les competències d’Alumnat.

Totes les notícies