Sala de premsa Premsa i mitjans

Responsables de les aules d'extensió universitària es troben a la UAB

Responsables de les aules d'extensió universitària es troben a la UAB
La UAB té la tutela de 17 aules d'extensió universitària per a la gent gran que apleguen més de 4.400 persones associades, més que cap altra universitat catalana. El 29 de maig passat, la Facultat de Dret va acollir una trobada dels resposables d'aquestes aules d'extensió.

31/05/2017

El 29 de maig passat, la Facultat de Dret va acollir la desena jornada de treball amb responsables de les aules d'extensió universitària per a la gent gran, en la que van participar responsables de les 17 aules tutelades per la UAB.

L'acte va comptar amb les intervencions de María José Feijóo, directora de l'Escola de Postgrau i de la Formació Contínua de la UAB; Tomàs Peire, coordinador acadèmic del programa Universitat a l'Abast; i María Jesús Espuny, professora del Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques.

Les aules d'extensió universitària per a la gent gran són associacions independents vinculades a diferents universitats catalanes que n'exerceixen la tutela acadèmica. El programa Universitat a l'Abast, promogut per l'Escola de Postgrau, és la unitat a través de la qual les aules es vinculen a la UAB. Actualment, la UAB té la tutela de 17 aules d'extensió universitària que apleguen més de 4.400 persones associades. La UAB és la universitat que té vinculat un major nombre d'aules i que està present a un major nombre de municipis implicats en aquesta iniciativa (tretze poblacions del seu entorn geogràfic).

Més informació: Universitat a l'Abast