Sala de premsa Premsa i mitjans

Resilients commemora el Dia Internacional de la Diversitat Funcional

resilientsdia
El proper 3 de desembre, l’associació Resilients organitza una jornada per a donar a conèixer la situació de les persones amb diversitat funcional. Les activitats es realitzaran des de les 12.00 h fins les 17.00 h al Centre de Recursos per a Col·lectius.

01/12/2015

El col·lectiu organitza una jornada plena d’activitats lúdiques, culturals i de debat

L’associació Resilients, inscrita a elDirectori, és una entitat que té la finalitat de ser un punt de trobada, de suport i de referència per a totes les persones amb diversitat funcional que conviuen al Campus de la UAB.

Amb motiu del Dia Internacional de la Diversitat Funcional, el col·lectiu organitza una jornada plena d’activitats lúdiques, culturals i de debat amb l’objectiu de compartir amb la comunitat universitària  el coneixement de les barreres arquitectòniques i socials amb les que es troben, així com aprendre més sobre l’evolució en el benestar de les persones amb diversitat funcional.

Tota la jornada es durà a terme al Centre de Recursos per a Col·lectius. Primerament, a les 12.00 h, membres de l’Assemblea per la Diversitat —entitat que lluita per a promoure la integració real de les persones amb discapacitat visual— i de Resilients, faran una xerrada sobre la vida social amb diversitat funcional, on parlaran sobre el món laboral, l’accés a l’oci, les relacions personals, etc. La xerrada finalitzarà amb un debat on es podran exposar totes les qüestions i reflexions sobre la temàtica tractada, a més a més d'un pica-pica a càrrec dels organitzadors. A partir de les 15.00 h, amb l’objectiu de conèixer la història, l’evolució i les efemèrides de les persones amb diversitat funcional, es jugarà a un trivial dinamitzat per membres de Resilients. El guanyador del trivial obtindrà un premi, una panera de productes culturals relacionats amb la temàtica de la jornada.

Finalment, a les 16.30 h tindrà lloc una actuació de Eva Hernández, una noia a qui la seva ceguesa no li va impedir complir el seu somni de cantar. També formaran part del concert membres del grup Indivers, format per cantants amb discapacitat visual. Les actuacions musicals serviran com a cloenda del Dia Internacional de la Diversitat Funcional.Més informació: Activitats_resilients