Recuperació parcial de l’import de la paga extraordinària de l’any 2013

Recuperació parcial de la paga extra 2013

En aplicació del Decret llei 7/2019, la Universitat Autònoma de Barcelona abonarà a la nòmina del mes d'octubre un 30 % de l'import que el personal va deixar de percebre en l'exercici 2013.

09/10/2019

La UAB abonarà al personal el 30% de la paga extraordinària de 2013 a la nòmina del mes d’octubre, d’acord amb l’establert al Decret llei 7/2019.

En el cas del personal que va treballar a la Universitat l'any 2013 que a 1 de gener de 2019 no estava en actiu (personal jubilat o en situació d'excedència, per exemple) i que ja va sol·licitar la devolució de la recuperació parcial del 10% via formulari, se li abonarà d’ofici la quantitat corresponent.
 

 

Notícies relacionades

vacunaciogrip2019

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 20 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya es posa a disposició de tota la comunitat universitària (personal i estudiants), especialment a aquelles persones que tinguin un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip.

Conferència Sant Albert 2019

Joan-Ramon Daban impartirà la conferència de Sant Albert

El professor emèrit del Departament de Bioquímica i de Biologia Mol·lecular impartirà dimecres 13 la conferència “Emmagatzematge segur i funcional del DNA”, amb motiu de la celebració de Sant Albert, patró de les facultats de Ciències i de Biociències.

Totes les notícies