Sala de premsa Premsa i mitjans

Publicat el blog sobre anècdotes, vivències i llegendes urbanes de la UAB

Llibre sobre anècdotes, vivències i llegendes urbanes de la UAB
Amb motiu del 50è aniversari de la UAB s'han recollit en un blog les històries que han passat al nostre campus durant tots aquests anys. Tota la comunitat universitària hi pot continuar participant fent aportacions i comentaris.

11/06/2019

Amb motiu del 50è aniversari de la UAB s'han recollit les històries que han passat al nostre campus durant tots aquests anys. El resultat de la iniciativa és el blog que s'acaba de publicar i que aglutina les vivències emocionals, personatges curiosos, llegendes urbanes, visites il·lustres, incidents i accidents, novel·la negra, estudiants, temps de lleure i esdeveniments historics, entre d'altres.

Inicialment el projecte s'havia plantejat amb l'objectiu de publicar un llibre amb totes les històries rebudes però finalment s'ha considerat que el format de blog dóna resposta a algunes inquietuds que es van plantejar durant el desenvolupament del projecte: és un format que permet una major difusió entre els diferents col·lectius de la UAB; els textos poden estar indexats igual que en un llibre convencional però l'eina de cerca permet que la interacció amb el lector sigui més dinàmica. A més, és un format més contemporani, ecològic i permet la continuïtat del projecte més enllà de la finalització del 50è aniversari.

La voluntat és que el blog segueixi actiu amb les aportacions de tots els membres de la cumunitat universitària, que poden seguir col·laborant amb aportacions i comentaris.

Els membres del comitè de redacció han estat: Mercè Bausili, Ana Maria Castellano, Enric Font, Eva Jiménez, Jordi Julià i Manuela Solé.

Més informació: Blog d'anècdotes, vivències i llegendes urbanes de la UAB