Publicada la primera revista del projecte UCITYLAB

Es publica la primera revista del projecte UCITYLAB

Ja es pot consultar el primer número de l’e-magazine UCITYLAB, la publicació del projecte Erasmus+ UniverCity Action Lab (UCITYLAB), que té com a objectiu crear una xarxa d’institucions d’educació superior per afrontar reptes urbans de manera conjunta.

22/05/2019

L'UCITYLAB és una iniciativa conjunta d’un consorci europeu de cinc institucions públiques d’educació superior de cinc països diferents: la Universitat Autònoma de Barcelona, el Porto Business School, la Universitat de Ljubljana i l’Institut Mines-Télécom de París, que compta amb el suport de la Industry Innovation Network (UIIN).

L’objectiu del consorci és fomentar la col·laboració entre universitats i ciutats per fer front conjuntament a reptes urbans de temàtica ambiental, econòmic i social.

El primer número de l’e-magazine UCITYLAB inclou els objectius del projecte i les motivacions de les organitzacions que en formen part.

Aquestes institucions, entre les quals hi ha la UAB, han estat seleccionades entre diferents organitzacions de ciutats que ja tenen una estratègia integrada de renovació urbana i que treballen per abordar reptes ambientals, econòmics i socials. Tots els socis implicats en el projecte han de posicionar les seves ciutats i regions cap al desenvolupament urbà sostenible i l’emprenedoria social.

Més informació:
https://www.ucitylab.eu/index.php/consortium/

 

Notícies relacionades

Smart City Expo

L'ICTA-UAB parlarà d'alimentació i agricultura urbana a l'Smart City Expo World

Els investigadors de l'ICTA-UAB Xavier Gabarrell i Gara Villalba participaran al Smart City Expo World Congress (SCEWC) que se celebrarà a Barcelona del 19 al 21 de novembre. En aquesta edició, el SCEWC estarà centrat en cinc rutes principals: Transformació digital, Medi ambient urbà, Mobilitat, Governança i finances, i Ciutats inclusives i compartides.

Totes les notícies