Publicada la primera revista del projecte UCITYLAB

Es publica la primera revista del projecte UCITYLAB

Ja es pot consultar el primer número de l’e-magazine UCITYLAB, la publicació del projecte Erasmus+ UniverCity Action Lab (UCITYLAB), que té com a objectiu crear una xarxa d’institucions d’educació superior per afrontar reptes urbans de manera conjunta.

22/05/2019

L'UCITYLAB és una iniciativa conjunta d’un consorci europeu de cinc institucions públiques d’educació superior de cinc països diferents: la Universitat Autònoma de Barcelona, el Porto Business School, la Universitat de Ljubljana i l’Institut Mines-Télécom de París, que compta amb el suport de la Industry Innovation Network (UIIN).

L’objectiu del consorci és fomentar la col·laboració entre universitats i ciutats per fer front conjuntament a reptes urbans de temàtica ambiental, econòmic i social.

El primer número de l’e-magazine UCITYLAB inclou els objectius del projecte i les motivacions de les organitzacions que en formen part.

Aquestes institucions, entre les quals hi ha la UAB, han estat seleccionades entre diferents organitzacions de ciutats que ja tenen una estratègia integrada de renovació urbana i que treballen per abordar reptes ambientals, econòmics i socials. Tots els socis implicats en el projecte han de posicionar les seves ciutats i regions cap al desenvolupament urbà sostenible i l’emprenedoria social.

Més informació:
https://www.ucitylab.eu/index.php/consortium/

 

Notícies relacionades

Unitat de Biocontenció de l’IRTA-CReSA

Es revelen més detalls del primer gat infectat amb SARS-CoV-2 a Espanya

Els gats poden infectar-se per SARS-CoV-2 sense que els afecti la salut i tampoc poden transmetre'l a les persones. Així ho confirma un equip de recerca de  l'IRTA-CReSA, del qual forma part el catedràtic de la UAB Joaquim Segalés. Un estudi en què col·labora l'Hospital Clínic Veterinari avaluarà ara com les mascotes poden infectar-se amb el coronavirus.

Totes les notícies