Propera preestrena a la UAB: 'Las herederas' (2018), de Marcelo Martinessi

Las herederas

La Sala Cinema de la UAB acull preestrenes de forma gratuïta i en versió original subtitulada per apropar títols que l'endemà es projecten a algunes sales comercials importants del país. Cultura en Viu programa aquesta cartellera els dijous a les 13 h i la taquilla està oberta a partir de les 12 h per recollir les entrades.

19/02/2018

El proper dijous 7 de març projectem la preestrena: Las herederas (2018), de Marcelo Martinessi.

La situació financera de Chela i Chiquita (ambdues provinents de famílies adinerades) ha començat a empitjorar recentment i han hagut de començar a vendre les seves possessions heretades. Quan els seus deutes porten a que Chiquita sigui empresonada per càrrecs de frau, Chela es veu obligada a enfrontar una nova realitat. Quan Chela s'instal·la en la seva nova vida com a xofer, comença una relació amb Angy, una dona molt més jove que ella.
Chela finalment començarà a sortir de la seva closca i a comprometre’s amb el món, embarcant-se en la seva pròpia revolució personal i íntima.

El film ha estat guardonat a diferents festivals arreu del món: al Berlinale (2018) va guanyar el Premi Especial del Jurat, millor director al premi FIPRESCI i L’Ós de Plata a millor actriu (Brun). Així mateix, ha rebut el premi a millor director i òpera prima als Premis Fénix. 

Marcelo Martinessi (1973) és un guionista i director de cinema paraguaià. Ha dirigit els curtmetratges Karai Nord (2009), Calle última (2011), El baldío (2014) i La voz perdida (2016), tots reconeguts a festivals de cinema internacionals. D’altra banda, ha dirigit diversos documentals per a televisió. Talment, va ser el primer director de TV Pública Paraguay des de la seva creació (2010) fins a la crisi de juny del 2012. Las herederas és el seu primer llargmetratge.

País: Paraguai / Durada: 97 minuts / Gènere: Drama / Idioma: Castellà i guaraní subtitulat al castellà


INFORMACIÓ GENERAL
Situació: Plaça Cívica, Campus de Bellaterra.
Capacitat: 190 persones.
Entrada gratuïta limitada a l'aforament de la sala.
La taquilla s'obre mitja hora abans de començar cada projecció.
Els dijous de preestrena s'obre la taquilla a partir de les 12h.
No es reserven localitats i només s'entrega una entrada per persona.
 
 
Cultura en Viu
Edifici L'Àgora (Plaça Cívica)
Telèfon: 93 581 10 21
cultura.enviu@uab.cat
www.uab.cat/cultura

 

Notícies relacionades

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Carta de la rectora a la comunitat universitària

La rectora en funcions, Margarita Arboix, s'adreça a la comunitat universitària per informar sobre les mesures que es posen en marxa a la Universitat a partir del dia 30 d’octubre, a petició de la Generalitat de Catalunya.

Totes les notícies