Viu a la UAB

Cultura en Viu

Iniciació a la dansa contemporània
Inscripció fins el 3 de juliol

Aprèn la base tècnica de la dansa contemporània. Adquirint uns coneixements bàsics, descobriràs noves possibilitats de moviment del teu cos.


Convalidable per 1 crèdit ECTS o 2 crèdits de lliure elecció

 

Iniciació a la Interpretació Teatral
Inscripció fins el 3 de juliol

Mitjançant l'exercici del cos i la paraula, s’utilitzaran els recursos i instruments actorals. A més, es potenciarà l'activitat mental i el treball col·lectiu.


Convalidable per 1 crèdit ECTS o 2 crèdits de lliure elecció
 

El somni d'una nit d'estiu
Taller de teatre Universitat a l'Abast

El somni d'una nit d'estiu de William Shakespeare, és la comèdia per excel·lència, el joc i la màgia del teatre en estat pur.
Direcció: Marta Sorribas

Dijous 11 de juny, 20.00 h
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus