Viu a la UAB

Cultura en Viu

PROPERA PREESTRENA


España en dos trincheras, la guerra civil en color, de Francesc Escribano i Luís Carrizo (2016). Una obra única que mostra la Guerra Civil com mai abans s'havia fet: en color.


Dijous 27 d'octubre, 13h
Sala Cinema de la UAB

TORNA L'ARTEFACTE!
Programació Professional


El proper dimarts l'artista Rakel Ezpeleta presentarà Erbeste, loca por complacer una obra multidisciplinària de petit format que mostra el que les persones en situació precària són capaces de fer per agradar.

Dimarts 25 d'octubre, 17h
Sala Teatre de la UAB

EXPOSICIÓ
 

Desenterrant el Silenci
Antoni Benaiges, un mestre de la República a una fossa de Burgos.

Un projecte de Sergi Bernal


Fins el 18 de novembre
Sala d'exposicions de la UAB

Programació
Sala Cinema


Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Programació
Sala Teatre

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som


Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus