Viu a la UAB

Cultura en ViuLES PREESTRENES DE CINEMA TORNARAN A L'OCTUBRESala Cinema de la UAB

EXPOSICIÓ

Comixxx: El despertar d’una generació censurada. Una exposició ideada i comisariada pels alumnes del màster d’Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic de la UABDel 25 de maig al 21 de juliol
Sala d'Exposicions de la UAB

INSCRIPCIONS OBERTES
 

Si vols formar part dels Grup Estables de la UAB  ja et pots inscriure. Dansa, Teatre, Cor, Cor de Cambra i Orquestra són les activitats artístiques amb reconeixement acadèmic i amb inscripció gratuïta durant el curs 2016-2017.

juliol-setembre 2016

Programació
Sala Cinema


Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Programació
Sala Teatre

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som


Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus