Viu a la UAB

Cultura en Viu

INSCRIPCIONS GRUPS ESTABLES

Si toques un instrument tenim una Orquestra. Que cantes, tenim un Cor i un Cor de Cambra. Que fas teatre, tenim un grup de teatre. Que fas dansa, el grup de dansa t'espera. Formació artística a la UAB.


Setembre i octubre de 2015

 

PREMI AUTÒNOMA ACTUA 2015-16

Tens un grup musical? ets Dj? tens un grup de dansa o teatre? vols actuar a la Festa Major de la UAB? vols actuar a la Sala Teatre de la UAB? Presenta la teva proposta.


Entre el 15 de setembre i el 15 d'octubre de 2015
 

ACTIVITATS ARTÍSTIQUES

Durant el mes d'octubre us podeu inscriure a les activitats artístiques convalidables per crèdits de les Aules de Dansa, Teatre i Música de la UAB.Inscripcions Octubre 2015


Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus