Viu a la UAB

Cultura en Viu

PROPERA PREESTRENA

Informe general II. El nou rapte d'Europa, de Pere Portabella (2015). Segona part d'un dels seus títols històrics, realitzat en el marc d'una greu crisi sistèmica, d'ordre cultural, econòmico-financer, plític i energètic.

Dijous 4 de febrer, 12.00 h
Sala Cinema de la UAB

NOVA EXPOSICIÓ

Marika Vila: veu de dona trencant estereotips. L'objectiu de la seva creació sempre ha estat la desconstrucció dels discursos dominants i la inclusió d'una perspectiva de gènere, tal i com evidencia a la mostra Veu de dona.

Dilluns 1 de febrer
Espai Expositiu Sala Teatre

NOVA EXPOSICIÓ

Margarita Andreu. Espai i llum: materials de taller. Ens endinsarem en el seu espai íntim: el taller, lloc que guarda el procés de creació dels artistes, i on difílment hi tenim accés.Del 26 de gener al 16 de març
Sala d'Exposicions de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus