Viu a la UAB

Cultura en Viu

NUESTRO ÚLTIMO VERANO EN ESCÒCIA
Preestrena dels Verdi

Una jove parella de Londres recentment separada ha d’anar amb els seus fills a Escòcia per celebrar l’aniversari de l’avi malalt. Per no donar-li un disgust, la família decideix simular que tot és harmonia.
Dijous 21 de maig, 12.00 h
Sala Cinema de la UAB

 

LECTURA DRAMATITZADA
Grup Estable de l'Aula de Teatre de la UAB

Presentació del llibre i lectura dramatitzada de "La festa Major de Gràcia i Tierra sin Primavera" de Lluís Capdevila. Dues obres de teatre inèdites de l'exili republicà.

Dimarts 2 de juny, 18.00 h
Sala Teatre de la UAB

CONCERT DE PRIMAVERA
Orquestra i Cor de la UAB

Un repertori amb obres de F.J.Haydn, Gabriel Fauré, Gustav Holst i del membre de l'Orquestra Arnau Aina.
Direcció: Jesús Badia

Dimarts 26 de maig, 13.30 h
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus