Viu a la UAB

Cultura en Viu

Vaginem!

Vaginem! és un grup de noies del Poblet i el Fort Pienc que pugen als escenaris per a remoure consciències. Van començar interpretant els Monòlegs de la Vagina d'Eve Ensler i els va agradar tant que van experimentar per a crear un nou espectacle.

Dimecres 4 març, 18.00 h
Sala Teatre de la UAB

 

Exposició "Yo también soy del barrio"

La inspiració per a crear aquestes imatges, per tant, es troba en
sensacions que tots hem experimentat en algun moment: nostàlgia,
Aquest projecte treballa i reflexiona sobre les relacions del triangle: presó, pintura i comunitat. L’objectiu es proporcionar experiències d’intercanvi entre presos, artistes i ciutadans.

Espai Expositiu de la Sala Teatre de la UAB

Montaldo,
d'Ernesto Collado


Dins el cicle Artefacte 15
Una història d’indis, benzineres, armadillos, utopies i catalans autistes perduts per les carreteres inacabables d’un Texas irreconeixible.

Dimarts 3 de març, 18.00 h
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus