Viu a la UAB

Cultura en Viu

PRESTRENA DE CINEMA


La Langosta, de Yorgos Lanthimos amb Rachel Weisz i Colin Farrell. Una història d'amor no convencional en el que els solters son detinguts i obligats a trobar parella en 45 dies.

Dijous 3 de desembre, 12.00 h
Sala Cinema de la UAB

DIA MUNDIAL DELS DRETS HUMANS

Refugiats a Europa. Mirades des del present cap al futur. Un acte per reflexionar sobre l'arribada de refugiats al continent europeu, causes i conseqüències. Entrada lliure amb inscripció prèvia.

Dijous 10 de desembre, 14.00h
Sala Teatre de la UAB

CONCERT DE NADAL


El Cor i l'Orquestra de la UAB oferiran el tradicional concert de Nadal amb un ampli repertori musical amb cançons de temàtica profana i religiosa de diverses èpoques i estils.

Dijous 17 de desembre, 14.00h
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus