Viu a la UAB

Cultura en Viu

PROPERA PREESTRENA

Mañana, de Cyril Dion i Mélanie Laurent. Potser explicar una història positiva sigui la millor manera de resoldre les crisis ecològiques, econòmiques i socials que travessen els nostres països.


Dijous 28 d'abril, 12.00h
Sala Cinema de la UAB

DIA INTERNACIONAL DE LA DANSA

La dansa de la UAB surt de l'Aula. Vine a celebrar el DID amb els grups de l'Aula de Dansa de la UAB, dues propostes sorgides de la convocatòria Autònoma Actua i un duet professional.

Dijous 28 d'abril, 13.00h
Plaça Cívica

ESCENA UAB
TEATRE


El Grup d'Iniciació de l'Aula de Teatre estrena "Esperits", fragments d'obres d'Eugene O'Neill, Tennesse Williams, Arthur Miller i Edward Albee.Dimarts 26 d'abril, 13.30/18.00h
Sala Teatre de la UAB

Programació
Sala Cinema


Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Programació
Sala Teatre

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som


Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus