Viu a la UAB

Cultura en Viu

Lliga de Debat 2015

Una societat avançada i complexa com la nostra, podria funcionar eficientment amb una economia basada principalment en intercanvis no monetaris?
L'assistència als debats és gratuïta.

28, 29 i 30 de gener.
Sala Teatre de la UAB

 

Exposició "Reflexes"

La inspiració per a crear aquestes imatges, per tant, es troba en
sensacions que tots hem experimentat en algun moment: nostàlgia,
L’obra d’Ina Stanimirova és figurativa, però sempre està envoltada d’un aire surrealista. La protagonista de les il·lustracions és la figura femenina, que es veu immersa en un bell, i alhora inquietant, ambient de criatures i mons estranys.

Espai Expositiu de la Sala Teatre de la UAB

Autònoma Actua

Ben aviat la UAB s'omplirà de propostes de dansa, teatre i diferents estils musicals de creació pròpia. Una programació sorgida de la comunitat UAB i per a la comunitat UAB.


Febrer i març 2015
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus