Viu a la UAB

Cultura en Viu

CONCERT SANT JORDI

Una producció conjunta del Cor de la UAB, el Cor de Farmàcia de la UB i la Joves Orquestra de Cerdanyola. Interpretaran obres de Grieg, Sibelius i Elgar.Dilluns 20 d'abril, 19.00 h
Sala Teatre de la UAB

 

Conversa a la UAB
entre els autors literaris
Manuel Rivas i Bernardo Atxaga


Dos autors cabdals del nostre temps, reconeguts dins i fora d eles seves fronteres i referents internacionals del gallec i de l'euskara.

Dimecres 22 d'abril, 13.00 h
Sala Cinema de la UAB

HARKET [protocolo]
Dins el cicle Artefacte

Un espectacle interdisciplinari de ciència ficció en què la dansa, el teatre, l'humor, la música, el disseny i el vídeo-mapping interactuen en la seva posada en escena.

Dimecres 22 d'abril, 13.30 h
Sala Teatre de la UAB

Sala Cinema de la UAB

Consulta tota la programació dels cicles de cinema, preestrenes dels Verdi i projeccions puntuals de pel·lícules, curtmetratges o documentals que s'organitzen des de facultats, departaments, entitats i col·lectius de la UAB. Tota la programació és gratuïta.

Sala Teatre de la UAB

Inaugurada l'any 1997 per Pepe Rubianes, la Sala Teatre de la UAB compta amb una programació variada de dansa, música i teatre de producció pròpia i d'espectacles professionals.Tota la programació és gratuïta.

Qui som

Cultura en Viu és el servei de producció, promoció i creació cultural de la UAB. La programació està orientada a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.

Cultura i vida al campus