Productes de ClinicalKey a prova

Una metgessa
Racool_studio - www.freepik.es

Ja podeu consultar aquest recurs especialitzat en medicina i infermeria

26/02/2021

Des d'avui fins el 30 de juny, Elsevier ofereix quatre productes de ClinicalKey de prova i de consulta gratuïta  

ClinicalKey Physician. És una base de dades que ofereix contingut mèdic actualitzat, en anglès i castellà. 

A ClinicalKey Physician hi trobareu revistes científiques, llibres, guies de pràctica clínica, bases de dades de medicaments i molts vídeos i imatges. 

Des de la base de dades ClinicalKey Student que tenim subscrita les biblioteques de la UAB, també podràs accedir fins el 30 de juny  a ClinicalKey Student Assessment per practicar exàmens amb més de 5.000 preguntes i respostes. 

Un nou recurs disponible a prova per a Infermeria és Clinical Skills que permet consultar els procediments basats en la evidència. 

NNN et permet consultar de manera àgil els llenguatges estandarditzats dels diagnòstics desenvolupats per Nanda International (NANDA), els resultats de la Nursing Outcomes Classification (NOC), les intervencions de la Nursing Interventions Classification (NIC) i els seus vincles. 

Si vols més informació sobre ClinicalKey i els seus continguts, consulta la seva pàgina web: https://www.elsevier.com/es-es/solutions/clinicalkey/resource-center 

 

 

 

 

Notícies relacionades

Facultat de Medicina de Bellaterra

La UAB amplia els seus estudis de Medicina

La UAB reordena els estudis de Medicina i incorpora a la seva oferta formativa les 60 places que, fins ara, s’impartien conjuntament amb la Universitat Pompeu Fabra a la Unitat Docent Parc de Salut Mar.

Totes les notícies