Sala de premsa Premsa i mitjans

Presenten experiències exitoses d'educació de persones adultes

Detall d'un estudiant prenent notes
L'educació de persones adultes és fonamental per a l'adquisició de més autonomia personal i benestar. El 4 de març, l'Institut de Ciències de l'Educació de la UAB organitza una trobada sobre el tema en què es podrà copsar les experiències de centres educatius, associacions i ajuntaments.

04/02/2016

El 4 de març, a la sala d'actes del Rectorat, l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UAB organitza la I Trobada d'Educació de Persones Adultes, on seran presentades diverses experiències d'escoles d'adults, associacions i entitats municipals.

A les 9,30 h, Joan Subirats, catedràtic de ciències polítiques de la UAB, pronunciarà la conferència inaugural "L'educació i la formació tenen edat?". I, a les 11,30 h, després d'una pausa, tindrà lloc la presentació de les diferents iniciatives.

Dos centres de formació d'adults explicaran les seves experiències: el CFA Els Tarongers (Mataró) tractarà sobre els recursos i materials usats a l'aula per a l'alfabetització i l'ensenyament inicial del català, i el CFA Salvador Dalí (La Roca del Vallès) parlarà sobre el foment de l'aprenentatge adult a les presons. L'associació de dones gitanes Drom Kotar Mestipen se centrarà en l'acreditació de competències bàsiques en col·lectius en risc i exposarà el projecte europeu ROM-ACT. I l'Ajuntament de Masquefa presentarà el seu pla municipal per a la inclusió. A més, diverses persones que han passat per l'experiència de l'educació per a adults explicaran les seves trajectòries.

Per participar a la trobada, la inscripció té un cost de deu euros i s'ha de formalitzar a través del web de l'ICE.

Més informació: I Trobada d'Educació de Persones Adultes